Sport

Nogomet, Premiership

Premiership: Novi podbačaj Uniteda

Premiership: Novi podbačaj Uniteda

Treću utakmicu zaredom u engleskoj Premier ligi Manchester United osvojio je samo bod, odigravši 1-1 na gostovanju kod Evertona.

Sve do 89. minute momčad Josea Mourinha imala je sva tri boda u rukama zahvaljujući pogotku Zlatana Ibrahimovića iz 42. minute, kad je uspio s 20-ak metara prebaciti i svladati nepotrebno istrčalog vratara Evertona Maartena Stekelenburga.

No, u 88. minuti je Marouane Fellaini, koji je ušao tri minute prije u igru, nesmotreno srušio Ganu u kaznenom prostoru, a izjednačujući pogodak iz kaznenog udarca postigao je Leighton Baines.

Everton je nakon 14 kola na 8. mjestu sa 20 bodova, samo jednim manje od Manchester Uniteda koji je šesti. Vodeći Chelsea ima 34 boda, tri više od drugoplasiranog Arsenala i četiri više od Liverpoola koji je na nevjerojatan način poražen kod Bournemoutha.

Momčad Juergena Kloppa vodila je 2-0 na poluvremenu i držala prednost 3-1 do 76. minute. Gosti su u prvom poluvremenu došli do vodstva pogocima Manea u 20. minuti i Origija dvije minute poslije. Zaostatak Bournemoutha smanjio je Wilson u 56. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca. Livepool je u 64. minuti ponovno stigao do dva pogotka prednosti golom Cana.

Uslijedio je preokret u režiji 22-godišnjeg Škota Ryana Frasera koji je u 76. minuti smanjio na 2-3, a u 78. minuti asistirao Cooku za izjednačenje. U trećoj minuti sudačke nadoknade Nizozemac Nathan Ake donio je veliku pobjedu Bournemouthu.

Dejan Lovren je odigrao svih 90 minuta u momčadi Liverpoola.

Engleska - 14. kolo:

Everton - Manchester Utd. 1-1
(Baines 89-11m / Ibrahimović 42)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.