Sport

Nogomet, Bundesliga

Bundesliga: Koeln preokretom do pobjede

Bundesliga: Koeln preokretom do pobjede

U 11. kolu Bundeslige u subotu je Koeln je u posljednjih pola sata uspio napraviti preokret i svladati Borussiju Moenchengladbach sa 2-1.

Borussija je povela u 32. minuti golom Lars Stindla, a u 60. je poravnao najbolji strijelac lige Francuz Anthony Modeste, kojemu je to 12. pogodak u sezoni. Pobjedu Koelnu donio je Marcel Risse u sudačkoj nadoknadi (90+1).

Darmstadt je na svom terenu izgubio od Ingolstadta sa 0-1, a strijelac je bio Moritz Hartmann (68). Hrvatski napadač 23-godišnji Antonio Čolak odigrao je za Darmstadt cijelu utakmicu, a najbolju priliku imao je u 49. minuti, ali je vratar gostiju uspio sačuvati mrežu.

Wolfsburgova noćna mora se nastavlja, u subotu je kod kuće izgubio od Schalkea sa 0-1 pogotkom Goretzke u 82. minuti. Hrvatski napadač Josip Brekalo nije bio u sastavu Wolfsburga, koji je na 14. mjestu sa samo 9 bodova.

Dan ranije nogometaši Leipziga došli su na prvo mjesto Bundeslige pobjedom u gostima kod Bayer Leverkusena s 3-2. Iako su dva puta gubili, igrači Leipziga uspjeli su napraviti preokret te su pogotkom Willija Orbana u 81. minuti došli do pobjede. Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj nije igrao za Bayer.

Večeras u najvećem njemačkom derbiju Borussia Dortmund dočekuje Bayern.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.