Sci-Tech

najveća konferencija razvojnih programera u jugoistočnoj Europi

Na Višnjiku spektakularno otvorena Infobip Shift konferencija 2022.

Na Višnjiku spektakularno otvorena Infobip Shift konferencija 2022.
Dino Stanin /PIXSELL

Spektakularnim otvaranjem u Dvorani Krešimira Ćosića u ponedjeljak, 19. rujna 2022. počela je dvodnevna Infobip Shift konferencija, najveća konferencija razvojnih programera u jugoistočnoj Europi, u organizaciji nadasve svjetski uspješne hrvatske tvrtke Infobip

Na cijelom skupu u Zadru bit će oko četiri tisuće sudionika iz Hrvatske i iz inozemstva, dok će konferenciju on line pratiti još 10 tisuća iz cijeloga svijeta.

Cijela Dvorana Krešimira Ćosića u znaku je ovoga događaja koji je, kao i prethodnih godina, okupio razvojne programere i brojne druge etablirane subjekte, startupove, stručnjake iz informatičke tehnologije, itd. iz oko 400 hrvatskih i inozemnih tvrtki.
Uvod u otvaranje u velikoj dvorani bijaše popularna „Ola“, a sudionicima se potom obratio Ivan Burazin, osnivač konferencije, član Uprave Infobipa:

- Dobrodošli na Infobip Shift 2022! Nevjerojatno je vidjeti magnitudu ove konferencije. Devet pozornica, četiri tisuće, toliko partnera… Ali, konferencija ne bi bila izvrsna bez tima koji je na njoj radio. Molim veliki aplauz za njih. Kao i za sponzore, svi su nešto donijeli - neki tehnologiju, neki sportske aute, neki rakete, neki DJ-e, a neki govornike. Hvala vam! I želim reći da smo se uvijek trudili biti najbolja konferencija tako da ću rado poslušati ako imate kritiku kako bismo mogli biti još bolji...
 


Reci što misliš!