Sci-Tech

U POTRAZI ZA IZVOROM PRIHODA

Nakon pada prodaje mobitela, Huawei nudi svoju vrhunsku tehnologiju za svinjogojstvo

Nakon pada prodaje mobitela, Huawei nudi svoju vrhunsku tehnologiju  za svinjogojstvo

Prema izvješćima, Huawei je rekao dobavljačima da će narudžbe za pametne telefone pasti za oko 60 % u 2021. godine kao posljedicu nametnutih američkih sankcija.

Uz to, Huawei nema mogućnosti razviti 5G mreže u više zemalja / regija zbog mogućih prijetnji nacionalnoj sigurnosti. Naravno, sve to  izravno utječu na ozbiljan gubitak prihoda i prisiljeni su tražiti druge izvore. 

Prvi izbor pronašli su  u  modernizaciji svinjogojskih farmi.  Huawei planira svoju tehnologiju  umjetne inteligencije i prepoznavanja lica   implementirati  za potrebe  otkrivanja bolesti i praćenje životinja. 

Huawei obmanjuje javnost - HarmonyOS 2.0 zapravo je još uvijek Android

Huawei trenutno nije glavna briga Bidena - sankcije neće "olabaviti", a već su ispali iz prvih pet

Možda vam zvuči nevjerojatno, ali  Kina ima najveću industriju svinja na svijetu i dom je polovici živih svinja na planetu.  Međutim, ovo pronalaženje dodatnog izvora prihoda ne znači da se Huawei  povlači sa tržišta pametnih telefona.

Ako ništa drugo nastaviti će razvoj  premium marke 'Mate'  kako bi  zadržali udio  tržišta  iako s ograničenim resursima u situaciji kada je ponuda i potražnja dijelova i operativnih sustava za njih izuzetno teška.  Uz to Huawei nastavlja strategiju prodaje uređaja  koja naglašava domoljublje i ima za cilj okupiti vjerne korisnike u Kini. 


Reci što misliš!