Sci-Tech

SVIJET BLUETOOTH ANT SLUŠALICA

Upoznajte Bose QuietComfort earbuds slušalice

Upoznajte Bose QuietComfort earbuds slušalice

Zaboravite na Samsung, Huawei ili Xiaomi earbuds bežične slušalice s poništavanjem buke. Stigle su 'najbolje' Bluetooth slušalice za poništavanje buke - Bose QuietComfort earbuds.

Slušalice Bose QuietComfort  earbuds uključuju  nekoliko mikrofona i   IC  čip  s  najnovijim algoritmom za kompenzaciju  promjene vanjske buke u djeliću milisekunde. Nudi se 11 razina kontrole  pozadinske buke kako bi se propustila  samo ona količine   koju želite čuti.   Među njima je  način  koji će vam omogućiti da savršeno čujete vanjske zvukove čak i kad su uključene i reproduciraju zvuk.

Trajanje baterije navodi se na šest sati s jednim punjenjem.  Kućište također sadrži dovoljno energije za još dva puna punjenja ili  za ukupno 18 sati  rada slušalica. Osim toga, koriste bežični prijenos Bluetooth 5.1 i imaju AAC kodiranje.  Uz to, imaju  aktivni ekvilajzer   u stvarnom vremenu koji mijenja krivulju zvuka na način da  automatski pojačava najniže zvukove i visoke dok mijenjate glasnoću. Predviđena je i aplikacija  za kontrolu  rada za iOS i Android platforme.

Što se tiče kvalitete zvuka, Bose kaže da slušalice QuietComfort izbjegavaju pojačavanje određenih frekvencija i idu prema  što vjernijoj reprodukciji    glazbe, a  bas  je  bogat i jak u bilo kojoj glasnoći. Tvrtka se hvali i  da nema "elektroničkog šištanja" prilikom gledanja videozapisa ili slušanja podcastova.

Osvrnemo li se na dizajn,  slušalice imaju vanjska kućišta ovalnog oblika koja nose Bose  logo.   Sa silikonskim navlakama za uši i malim ušicama,   trebale bi  osigurati snažno  prijanjanje uz ušni kanal, a pritom ostati čvrsto na mjestu.

Što se tiče udobnosti, svi znamo koliko je   težina   presudna, a  svaka  Bose QuietComfort slušalica teži samo 8,5 grama.  Uz to uključuju  IPX4 zaštitu od vlage i znoja. 

Kineski klon AirPods (Pro) slušalica? Hvala, ne!

Nokijine Bluetooth bežične slušalice rade rekordnih 150 sati na jednom punjenju

Osim toga, kućišta osjetljiva na dodir omogućuju  upravljanje reprodukcijom glazbe i pozivanje glasovnog asistenta bez vađenja telefona iz džepa, dok značajka automatske pauze znači da će vaša glazba prestati čim uklonite slušalicu.

Nema sumnje da bi Bose QuietComfort  mogle  imati jaku poziciju kao AirPods Pro, bez obzira na to što također nisu jeftine.  Njihova cijena   bit će od 279,95 eura.


Reci što misliš!