Sci-Tech

zadovoljava vojne standarde

Cat S62 Pro - flagship među robusnim mobitelima za ekstremnije uvjete

Cat S62 Pro - flagship među robusnim mobitelima za ekstremnije uvjete

CAT S62 Pro, zadovoljava vojni standard MIL STD-810H. Testiran je na pad s visine do 1,8 metara na čelik uz višestruke padove na svaku stranu i kut, trljanje površine žičanom četkom, ekstremne temperature, vibracije, prevrtanja itd.

Nudi IP68 zaštitu i također Gorilla Glass 6 staklo. Također je higijenski. Može se potpuno potopiti i jednostavno oprati sapunom, sredstvima za dezinfekciju ili alkoholom što je u ovoj pandemiji  koronavirusa zaista je izuzetno korisno.

Osim toga ima otpornu, neklizajuću poleđina od TPU materijala. Također čitač otiska prsta na stražnjoj strani uređaja brine o sigurnosti. Dimenzije uređaja su  158,5 × 76,7 × 11,9 mm , a mase je 248 grama

Bočno je programibilna tipka prečaca korisna za Push to Talk (PTT), SOS (aplikacija za radnike koji rade sami) ili za jednostavno uključivanje svjetiljke ili kamere.

Što se tiče ostalih  specifikacija, Cat S62 Pro opremljen je IPS  zaslonom od 5,7“  rezolucije 1.440 x 1.080 piksela u  formatu 18:9.  Optimiziran je za upotrebu na otvorenom. Osjetljiv je na dodir čak i kad su vam prsti mokri ili nosite rukavice.  Na vrhu je prednja kamera od 8 MP. Na stražnjoj strani je  Sony dual pixel kamera od 12 MP otvora blende f / 1.8 u pratnji   LED bljeskalice.  

Hardverska osnova je Snapdragon 660  iz 2017., i pomalo je šteta što tvrtka nije koristila noviju mobilnu platformu . Ali, zato ima na raspolaganju 6 GB RAM-a, što je 2 GB više u odnosu na prethodnu generaciju. Za pohranu podataka ima 128 GB interne flash memorije.

 

Ovog puta za energiju brine baterija kapaciteta 4000 mAh s  podrškom za brzo punjenje (Quick Charge 4.0.)  putem USB-C sučelja.

Profesionalna kvaliteta termalnog snimanja

Cat S62 Pro  ekskluzivno je opremljen najnovijom termalnom tehnologijom tvrtke FLIR.  Zahvaljujući ovom senzoru i  aplikaciji MyFLIR Pro, donosi četverostruko povećanje broja termalnih piksela i nenadmašan komplet značajki unutar aplikacije.

Profesionalcima i ostalim kupcima prvi je put dostupna obrada slike VividIR,  poboljšano dinamičko snimanje MSX (Multi-Spectral Dynamic Imaging) i tehnologija povezivanja snimki obične i termalne kamere ugrađene u telefon.

Obrada slike MSX preklapa vizualne detalje scene s termalnom slikom ili koristi novu značajku alfa povezivanja za kombiniranje termalnih detalja s vizualnom slikom Sony dual-pixel kamere. Ove nadogradnje   povećavaju kvalitetu slike i   njezinu oštrinu, a viša termalna razlučivost pruža širi kontekst i bolju interpretaciju termalne slike.

Novi softver omogućuje funkcije analize i izvješćivanja, koje se obično nalaze na skupljim proizvodima predviđenima samo za termalno snimanje. Izoterme i upozorenja o izotermama, indikatori minimalne i maksimalne temperature te izrada izvješća ugrađena u aplikaciju samo su neke od moćnih značajki koje ćete pronaći u aplikaciji MyFLIR Pro na uređaju Cat S62 Pro.

Uz upozorenja o izotermama možete pratiti prilagođeni temperaturni raspon (od -20°C do +400°C) i dodati alarme koji će vas upozoravati kada nešto bude u tom rasponu. To je vrlo korisno prilikom nadzora temperature strojeva ili mjerenja povišene temperature. Možete mjeriti čak i temperaturu roštilja.

Android 10 implementiran je uz obećano ažuriranje na verziju 11 i pokrivenost sigurnosnim ažuriranjima tijekom 3 godine.  Podržava Enterprise značajke sustava Android, uključujući Zero Touch implementaciju.

Glavne specifikacije

 • Ugrađena FLIR termalna kamera
  • Profesionalna kamera sa senzorom Lepton 3.5
  • HD Razlučivost 1.440 x 1.080 uz VividIR
  • MSX linearno preklapanje s vizualnom kamerom
  • Mjerivi raspon od -20°C do 400°C
  • Detektira toplinu i mjeri površinsku temperaturu s udaljenosti do 30 m
  • Skalabilna i pomična područja interesa uz indikatore „najtoplije“ i „najhladnije“
  • Vodoravno vidno polje prošireno na 57 stupnjeva za obuhvaćanje šireg kadra
  • Možete birati između 9 termičkih paleta boja ovisno o situaciji
  • PDF izvješća
 •  Baterija:   4.000 mAh
 • Otpornost na vodu/prašinu (IP68),  MIL SPEC 810G,  Corning  Gorilla Glass 6
 • Super Bright HD+ zaslon dijagonale 5,7“
 • OS: Android 10
 • SoC:  Qualcomm Snapdragon 660, 2,0 GHz octa-core
 • Memorija: 6GB RAM, 128GB ROM, proširiva pohrana (microSD)
 •  Kamere: prednja kamera od 8 MP, glavna  Sony dual pixel   od 12 MP, autofokus, video: 3.840 × 2.160 px, 30 FPS
 • Povezivanje i komunikacija: LTE kat. 13, VoLTE, VoWiFi, ViLTE, Bluetooth 5.0, NFC,  varijante s jednom i dvjema SIM karticama – Nano SIM + microSD (zasebni utori za microSD i SIM kartice)

Pametni telefon Cat S62 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 649 EUR i bit će dostupan na stranici www.catphones.comte putem više dobavljača i operatera.


Reci što misliš!