Sci-Tech

SONY TV 2020 LINEUP

Otkrivena cijena i dostupnost LED televizora Sony XH90 4K HDR LED

Otkrivena cijena i dostupnost LED televizora Sony XH90 4K HDR LED

Sony je najavio svoju novu TV seriju XH90 4K HDR Full Array koja će se u Europi naći u prodaji za nekoliko dana.

Sony XH90 mid-range televizor nudi spoj kvalitete slike,  vrhunski dizajn zvuka i jednostavno korištenje te se pokazao kao odličan dodatak igraćim konzola nove generacije.

Uključuje tehnologiju zatamnjivanja i pojačavanja Full-Array Local Dimming and Boosting, koja dinamički mijenja razinu osvjetljenja u dijelovima zaslona, ovisno o sadržaju, što rezultira dramatičnim povećanjem kontrasta i svjetline.  Preciznim balansiranjem izlaza svjetlosti diljem zaslona, tamniji prizori postaju tamniji, a svjetliji prizori svjetliji, baš onako kako je autor zamislio.

Što se tiče zvuka, televizori serije XH90 dolaze opremljeni Acoustic Multi-Audio  (u modelima od 65 inča i više), koji uključuje dva visokotonca za pozicioniranje zvuka koji omogućuju zvuku da prati radnju na ekranu za doista uranjajuće iskustvo. Uz to, dizajniran da nadopunjuje kvalitetu zvuka i vitkost televizora svojim jedinstvenim novim oblikom, Sonyjev X-Balanced zvučnik pokreće filmove i glazbu s jasnim zvukom.

Sony detaljno opisao Xperia 1 II tehnologiju kamera - djeluje moćno!

Za nadolazeće igraće konzole sljedeće generacije, televizori serije XH90 podržavat će visoku brzinu slike od 4K 120 sličica u sekundi i brzo vrijeme odziva putem HDMI ulaza kako bi pružili svoje maksimalne performanse za vrhunski igraći doživljaj.

Novi XH90 televizori i dalje isporučuju namjere autora pomoću Netflix kalibriranog načina. Ovaj način rada posebno je razvijen kako bi uživali u Netflix izvornicima i reproducirali istu kvalitetu slike na televizoru kao u studiju. S Netflixovim kalibriranim načinom, stvaralačka vizija i namjera vjerno se čuvaju.

Linija XH90 sadrži Android TV  s ugrađenim Google Assistantom, Google Play Storeom i Chromecastom koji korisnicima nudi jednostavan pristup sadržaju, uslugama i uređajima putem svoje opsežne platforme. Sonyjevi originalni izbornici korisničkog sučelja i glasovne kontrole također su poboljšani za bolju dnevnu upotrebu. S uređajima koji omogućuju Google Assistant i Amazon Alexa možete emitirati i kontrolirati videozapise s YouTubea s Google Home ili mijenjati kanal ili glasnoću na uređajima s omogućenom Amazon Alexa.

Sony XH90 4K HDR Full Array ključne značajke

  • Veličine zaslona: 85”, 75”, 65” i 55”
  • 4K HDR procesor X1  reproducira više dubine, tekstura i prirodnih boja pomoću objektne HDR remaster tehnologije
  • Sadrži lokalno pozadinsko osvjetljenje sa zatamnjenjem pomoću X-tended Dynamic Range
  • Nudi akustični multi-audio s X-Balanced zvučnikom s (model od 65 "i više; zvučnik X-Balanced zvučnik upotrebljavat će se u svim inčnim veličinama)
  • TRILUMINOS zaslon reproducira suptilne nijanse boje, svjetlosti i gradacije od video objektiva do dnevnog boravka
  • Dolby Vision i Dolby Atmos su kompatibilnost
  • Dijamantno rezan okvir za tanak dizajn
  • Radi s pametnim zvučnicima, uključujući uređaje koji omogućuju Google Home i Amazon Alexa
  • Jednostavno povezivanje s većinom uređaja, uključujući Apple AirPlay 2, HomeKit
  • Brz pristup nizu sadržaja i usluga s Android TV-om
  • 4K 120fps kompatibilnost  (putem budućeg ažuriranja softvera) - spremno za sljedeće generacije konzola
  • Netflix kalibrirani način rada osigurava kinematografsku vjernost doživljaju gledanja na Netflixu. Razvijen od strane inženjera za kvalitetu slike Sony u suradnji s Netflixovim znanstvenicima, Netflix kalibrirani način rada pruža kvalitetu slike približenu onoj na glavnom monitoru koji se koristi za standardnu referencu u studijima za izradu filmova
  • Prilagođeni način rada, zajedno s ostalim Sonyjevim kalibriranim načinima gledanja, pruža različite mogućnosti gledanja po ukusu kupaca uz istinsko očuvanje namjere autora.

Sony širi liniju Soundbara uvođenjem modela HT-G700 i HT-S20R 

Cijena i dostupnost

Informacije o cijenama potražite ovdje


Reci što misliš!