Sci-Tech

IFA1019

Nokijine Bluetooth bežične slušalice rade rekordnih 150 sati na jednom punjenju

Nokijine Bluetooth bežične slušalice rade rekordnih 150 sati na jednom punjenju

Nokia Power Earbuds bežične slušalice imaju rekordnih 150 sati trajanja baterije na jednom punjenju, lagane su i kompatibilne s govornim asistentima.

S najavom novih pametnih telefona  Nokia 7.2  i 6.2 ,  tvrtka HMD Global je također najavila  Nokia Power Earbuds  bežične slušalice.   Slijede Nokia True   Wireless Earbuds  predstavljene  u listopadu prošle godine.

Ove slušalice imaju "nevidljivi" dizajn u ušima zbog svog mini profila i zaštićene su od vode i prašine u skladu s IPX7 standardom. To znači da mogu   biti uronjene u vodu do 1 metar  na 30 minuta. Naravno, ne biste trebali plivati s njima,  ali slučajni pada u vodu ili kiše neće vas ostaviti bez omiljene glazbe.  Također se ne boje znoja.

Power Earbuds imaju  6mm    grafenske zvučnike  i podržavaju   Bluetooth 5.0 standard povezivanja koji   poboljšava domet    i energetsku učinkovitost.  Za  jednostavnu interakciju   postoje  dodirne kontrole za   glazbu i glasnoću.  Osim  toga,   ove slušalice omogućuju korištenje glasovnog pomoćnika na vašem pametnom telefonu  bez uporabe ruku.

Dimenzije slušalica:  25 mm  x 23 mm x 23,8 mm - Dimenzije kućišta za punjenje: 79 mm x 48,5 mm x 31 mm 

Svaka slušalica ima bateriju od 50 mAh koja traje 5 sati uz reprodukciju glazbe. Ali  kompaktno kućište za punjenje i spremanje slušalica  nudi bateriju kapaciteta 3.000 mAh,  što je dostatno za  30 punjenja slušalica.  USB priključak Type-C na kućištu   koristi se za ponovno punjenje.

Iako ima  doista puno bežičnih slušalica dostupnih u svim cjenovnim kategorijama,   obećanje od 150 sati trajanja baterije po ciklusu punjenja  daje im značajnu prednost u odnosu na konkurenciju.   Bit će dostupne  u dvije opcije boja,  crnoj i   sivoj od listopada po cijeni  od 80 eura ili  približno 585,00 kn  što nam definitivno izgleda konkurentno.  U paketu dobivate   još  USB Type-C kabel, 3 para izmjenjivih krajeva  (mali, srednji i veliki) i brzi vodič.


Reci što misliš!