Sci-Tech

povratak legende

Predstavljeni Sony Walkmani s vrhunskim dizajnom i naprednom audio tehnologijom

Predstavljeni Sony Walkmani s vrhunskim dizajnom i naprednom audio tehnologijom

Sony je oduvijek bio uključen u područje prenosivih glazbenih playera i unatoč svestranosti pametnih telefona, ipak postoji potreba za namjenskim uređajima za kvalitetno slušanje glazbe u pokretu. Povodom 40. obljetnice obitelji Walkman, Sony je predstavio NW-A105 i NW-ZX507 Walkman modele.

Sony Walkman NW-A105 je kompaktan i mladenački uređaj

NW-A105 Walkman kompatibilan je sa zvukom visoke rezolucije, DSD-om (11.2MHz/PCM konverzija) i PCM-om (384kHz/32bit) koji podržava S-Master HX. DSEE HX  nadograđuje vašu postojeću glazbu gotovo do visoke rezolucije i funkcionira čak i pri streamingu. Uz to, NW-A105 Walkman  podržava LDAC  audio bežičnu mrežu visoke rezolucije, koja sada odgovara i bežičnoj i žičanoj vezi u visokoj razlučivosti.

Izvedba je precizno dizajnirana za vrhunski zvuk, uključujući čvrsti aluminijski brušeni okvir i visokokvalitetne audio dijelove, uključujući spojeve, filmske kondenzatore i otpornike finog zvuka, koji se nalaze i u ZX serijama i NW-WM1Z. U modelu NW-A105 Walkman  ove su značajke upakirane u kompaktno kućište, tako više ne morate birati između kvalitete zvuka i stila.

NW-A100TPS Walkman  ima otisnut logotip 40. obljetnice na stražnjoj ploči i dolazi s posebno dizajniranim mekim kućištem i paketom koji odaje počast i inspiriran je TPS-L2 Walkman , prvim prijenosnim kasetofonom tvrtke Sony.  Izdan 1. srpnja 1979. revolucionirao je način na koji su ljudi slušali glazbu u pokretu, dajući im slobodu da uživaju u svojoj omiljenoj glazbi gdje god krenuli. Kako tada nije baš sve bilo bolje, sada možete uživati u najboljem od oba svijeta s baštinskim dizajnom Walkman-a, dok imate vrhunsku tehnologiju na dohvat ruke. Također možete uživati u korisničkom sučelju s kasetama koji crpi inspiraciju iz klasičnih Walkman modela.

Budite individualni

Na raspolaganju je pet upečatljivih boja za   NW-A105 Walkman  kako biste se istakli iz mnoštva. Birajte između crvene, crne, pepeljasto zelene, narančaste ili plave boje. Uz to što je ispunjen bojom, NW-A105 Walkman  kompaktan je s 3,6 inčnim HD zaslonom za vrhunski osjećaj i sadrži USB-Type-C   za lako povezivanje. NW-A105 Walkman  ima vijek trajanja baterije do 26 sati.

Sony Walkman NW-ZX507:  4.4 mm audio izlaz za veću kvalitetu

Sony NW-ZX507 ima  kućište  od aluminijskog brušenog okvira i bakreno rezanog bloka za postizanje jasnog i snažnog zvuka, dok novo razvijeni FTCAP (kondenzator visokog polimera) i električni dvoslojni kondenzator rade zajedno kako bi osigurali duboke razine basa.  Audio dijelovi, zajedno s vrhunskim spojevima i zvučnim otpornikom, pružaju jasan vokal i zvuk, poboljšavajući svaki detalj vaših omiljenih pjesama

Napredna tehnologija

Zvuk visoke kvalitete omogućava   Φ4.4mm stabilna veza s ugrađenom DSD Native (11.2MHz) i 384kHz/32bit PCM reprodukcijom podržanom S-master HX  tehnologijom. Tu je

i DSEE HX potpora za podizanje postojeće glazbe na kvalitetu gotovo visoke rezolucije. DSEE HX  procesor radi čak i za vrijeme slušanja glazbe preko streaming servisa. Dodatno, NW-ZX507 podržava LDAC Hi-Res Audio Wireless kako bi mogli uživati u visokoj rezoluciji svoje najdraže glazbe.

Luksuzno slušanje

S 3,6-inčnim HD zaslonom na dodir, možete slušati sa stilom. Tu je i prikladan USB Type-C  priključak i utor za mikro SD karticu, zajedno s fizičkim bočnim tipkama za jednostavniju upotrebu. Dostupan je  u crnoj boji. Osim toga, uz trajanje baterije do 20 sati, možete bezbrižno slušati album nakon albuma.

Kompatibilan je sa Sony Original Music Player aplikacijom stoga možete prilagoditi svoj zvuk za najbolje iskustvo slušanja.

Oba uređaja imaju podršku operativnog sustava Android i opremljena su Wi-Fi povezivanjem ; na taj način proširujući mogućnosti slušanja streaming audio biblioteka i tako im pružajući gotovo beskonačnu glazbenu biblioteku.

Sony walkmani modeli   bit će u prodaji od studenog  po cijeni od otprilike 300 €   koliko bi trebao koštati  NW-A105 model (16 GB), dok   za   NW-ZX507 trebati će odvojiti 830 €  za 64 GB verziju.   


Reci što misliš!