Sci-Tech

Softver

MS Office 2019 stiže krajem iduće godine

MS Office 2019 stiže krajem iduće godine
Microsoft PROMO

Za vrijeme Ingnite 2017 konferencije Microsoft je najavio kako će se buduća klasična verzija uredskog paketa Office na tržištu pojaviti krajem iduće godine pod nazivom Office 2019

Tijekom konferencije Ignite 2017 Microsoft je dao svojevrsni prvi uvid u iduću verziju svojeg uredskog paketa Office. Pritom se misli na klasični Office desktop paket uredskih aplikacije, a ne na Microsoftovu Office 365 cloud uslugu, piše Bug.

Spomenuta nova verzija Office paketa dobit će naziv Office 2019, a na tržištu bi se trebala pojaviti tijekom druge polovice odnosno kraja iduće godine. Ogledna inačica Office 2019 paketa će sudionicima Microsoftova Insiders programa biti dostupna na proljeće iduće godine.

Zasad nije poznato previše detalja o novostima koje nas očekuju u novom Officeu, Microsoft ukratko navodi novi poboljšani sustav pisanja putem stylus olovki, nove formule i grafičke elemente za Excel te nove animacije za PowerPoint.

U Microsoftu ističu da je namijenjen korisnicima i organizacijama koje preferiraju klasični uredski paket te nisu spremni priječi na Office 365 cloud uslugu.


Reci što misliš!