Sci-Tech

Novosti na portalu

eZadar Forvm u fazi testiranja

eZadar Forvm u fazi testiranja

Želimo vam ugodno druženje na Forvmu portala eZadar.hr

Kažu s pravom naši stari "pravda je spora ali dostižna". Možda i nije prava usporedba, ali eto napokon smo poslušali česte molbe naših brojnih korisnika i pripremili za sve vas i nas, osnovne konture budućeg Forvma portala eZadar.hr.

Gotovo 5 tisuća registriranih korisnika definitivno je zaslužilo pravo diskutiranja o svim temama koje ih zanimaju, od kojih mnoge često nisu pokrivene člancima objavljenim na portalu i naravno ne nude mogućnost diskusije kroz komentare na članke.

Za naše brojne korisnike trenutačno je dostupna testna verzija Forvma kroz koju želimo ispitati tehničku funkcionalnost, ali i od vas saznati jesmo li osnovnom podjelom foruma i podforuma na pravom putu.

Očekujemo da ćete vaše primjedbe i prijedloge ostavljati u za to predviđen podforum Vaši prijedlozi i sugestije. Nastojat ćemo vam izići u susret gdje god to bude moguće, a da bitno ne narušimo osnovne postavke Forvma. Vjerujemo kako ćemo zajednički uspjeti u namjeri da stvorimo kvalitetan prostor za brojne diskusije o svim temama koje nas zanimaju, muče ili jednostavno nismo imali s kim podijeliti razmišljanja o nekoj temi.

Uvjereni smo kako će diskusije na Forvmu biti kvalitetne i argumentirane, britke ali dostojanstvene i lišene svakog vrijeđanja  (bilo osobnog, bilo vjerskog, nacionalnog ili rasnog) te kako ćemo iz hrvatskog jezika izvući ono najbolje bez da se služimo nepotrebnim psovkama i grubim riječima.

Forvm još nije ubačen u glavnu navigaciju portala, ali do trenutka dok se to ne dogodi odlazak na njega je vrlo jednostavan. Na osnovnu adresu: www.ezadar.hr nalijepite /forum i to je to. Inače, puni link Forvma je : https://www.ezadar.hr/forum/index.php .

Već u prvim satima testiranja dobili smo brojne primjedbe korisnika o nemogućnosti unošenja sličice Avatara. Radimo na otklanjanju pogreške i kada budemo imali rješenje, obavijestit ćemo vas na Forvmu.

Želimo vam ugodno druženje na Forvmu portala eZadar.hr.


Reci što misliš!