Politika

nakon što je prvi poništen

Raspisan novi natječaj za ravnatelja Lučke uprave Zadar

Raspisan novi natječaj za ravnatelja Lučke uprave Zadar

Zadarska Lučka uprava objavila je ponovljeni natječaj za izbor ravnatelja. Naime, prije dva tjedna prvi natječaj za izbor novog ravnatelja je poništen zbog formalnih razloga, a nije obavljena ni provjera znanja iz engleskog jezika.

Ravnatelj se imenuje na razdoblje od četiri godine, a može se imenovati osoba koja ispunjava uvjet završenog diplomskog sveučilišnog studija ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij tehničke, pravne, ekonomske ili nautičke struke.

Kandidat mora imati najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima; aktivno poznavanje engleskog jezika u konverzaciji i pisanju; kandidati su dužni prezentirati prijedlog najpovoljnijih temeljnih načela ustrojstva Lučke uprave i program rada za razdoblje od četiri godine.

Za kandidate prijavljene na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se testiranje radi provjere znanja engleskog jezika za razinu minimalno B1 sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, o čemu će kandidati biti naknadno obaviješteni. Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Natječaj je otvoren 15 dana.


Reci što misliš!