Politika

gostovanje na htv-u

Vučetić: Zadrani godinama žive u lažnim obećanjima

Vučetić: Zadrani godinama žive u lažnim obećanjima
Dino Stanin/PIXSELL

Kad netko zauzme i dođe na neku političku funkciju, nužno je smijeniti sve one kadrove koji su provodili dotadašnje beživotne politike, rekao je kandidat za gradonačelnika Zadra koalicije "Srcem za Zadar", Marko Vučetić gostujući danas u programu HTV 4.

Vučetić je naveo da nitko na ovim izborima ne bi trebao biti nezainteresiran i hladan, jer građani godinama žive u laži i lažnim obećanjima koju pokušavaju razumijeti. Naveo je da grad treba destigmatizirati kao grad koji je utvrda HDZ-a i da pripada Božidaru Kalmeti. Nema afirmacije gradskog života bez antihdzeovskog pokreta, rekao je također Vučetić

Osvrnuo se i na to što očekuje koji će ga birači podržati. Vučetić je rekao da treba motivirati sve birače i one koji izlaze na izbore i koji nisu izlazili. Naveo je da računa i na nezadovoljne HDZ-ove birače, te ustvrdio da u Zadru nije bio niti jedan gradonačelnik koji je djelovao na dobro grada već su svi oni promovirali stranačke politike.

Ustvrdio je da nije član niti jedne strane:

"Nisam bio član niti jedne stranke, iako se HDZ zadnjih dana upire dokazati da sam bio član mnogih stranaka" 

O tome kako se našao u lijevoj političkoj opciji Vučetić je odgovorio kako je oduvijek pripadao pokretu ili političkim opcijama koje su zainteresirane za socijalnu pravdu i solidarnost, no da ne može djelovati unutar stranačkih struktura. Nisam protiv političkih stranaka, ali moj put je nazavisan, svojim djelovanjem ukazujem da je čovjek bitniji od struktura, rekao je također Vučetić gostujući u programu HTV4.

Poručio je svima koji upravljaju poduzećima, segmentima i sektorima života grada Zadra i koji su političkom voljom došli, voljom podržavanja HDZ-a, da trebaju očekivati da će s tog mjesta i otići ukoliko dođe na vlast.


Reci što misliš!