Politika

press konferencija

RESTART koalicija najavljuje novi početak - bez korupcije, nepravde i diskriminacije

RESTART koalicija najavljuje novi početak - bez korupcije, nepravde i diskriminacije

Danas u 13 sati održana je press konferencija kandidata sa liste 14, Restart koalicije za Hrvatski sabor. Na konferenciji su prisustvovali Dr. Renata Sabljar – Dračevac, Katarina Pleša Jakovljević, Radoslava Gregov i Slobodan Mileusnić.

- Pozivamo građane da izađu na izbore u što većem broju, a da pritom paze na svoje zdravlje i poštuju sve epidemiološke mjere.

Hitno nam je potrebna korjenita promjena. Potreban je RESTART u svim segmentima.

Moramo pokrenuti gospodarstvo, spriječiti daljnja otpuštanja radnika, ali i omogućiti rast plaća i mirovina. Moramo očuvati demokratski poredak, ojačati institucije i stati na branik temeljnih ljudskih prava i sloboda, ali i poticati jednake mogućnost za sve naše građane. Svjesni da nismo svi jednaki,  ali da svi moraju imati jednake ili barem približno jednake mogućnosti za uspjeh, kazala je Sabljar-Dračevac.

Cilj je učiniti vidljivijim probleme ljudi iz malih mjesta, od prometne izoliranosti, preko nedostatka kadrova, do raznih koruptivnih djelatnosti u koje su te male sredine uključene. Stanovnici to sve osjećaju na svojim leđima i najčešće kao rješenje izabiru iseljavanje u druge zemlje. Restart koalicija im nudi mogućnost da se ta situacija promjeni.

- Nepravda se duboko uvukla u sve pore našeg društva. Nas cilj je pravedna, poštena, odgovorna, progresivna, solidarna i tolerantna zemlja bez korupcije i diskriminacije. Takvu zemlju jamči naša koalicija – RESTART za novi početak. Izbor je jednostavan RESTART ili korupcija i najcrnja Hrvatska u povijesti od njezina osamostaljenja na čelu s koalicijom HDZ-Škoro.

Ili korupcija, lopovluk i fašizam za najcrnju Hrvatsku u povijesti na čelu sa HDZom

Ili RESTART koalicija za novi početak bez korupcije, nepravde i diskriminacije.

 


Reci što misliš!