Politika

#izbori2019

Sinčić: Živi zid o predsjedničkim izborima tek kada budu raspisani

Sinčić: Živi zid o predsjedničkim izborima tek kada budu raspisani
Davorin Visnjic/PIXSELL

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić izjavio je u subotu u Čakovcu da će se ta stranka o predsjedničkim izborima očitovati tek kada oni budu službeno raspisani.

Progovorio je o svom angažmanu u Europskom parlamentu. „Ja sam pola vremena u Bruxellesu, a pola u Hrvatskoj. Radim maksimalno i konstantno, i u Europskom parlamentu s alatima koje tamo imam i ovdje na svim razinama, s članovima, okupljamo stručnjake da dopunimo program te se konstantno pripremamo za parlamentarne izbore“ izjavio je. 

Sinčić je došao danas u Čakovec, na poziv stranačke kolegice i saborske zastupnice Snježane Sabolek, gdje je na glavnome gradskom trgu dijelio kuhano vino i kestenje povodom Martinja. 

„Sretan sam da nas je poslužilo dobro vrijeme. S građanima razmjenjujemo iskustva i ideje“, izjavio je i poslao poruku Čakovčanima, ali i svim ostalim građanima Hrvatske da se ništa ne će samo od sebe promijeniti. Poručio je kako građani moraju shvatiti da ne čekaju nekoga da sam po sebi nešto riješi, nego svatko od nas treba dati svoj doprinos rješavanju problema.


Reci što misliš!