Ostalo / Intervjui

zatvorena dvorana

Jelena Rozga otkazala koncert: Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna!

Jelena Rozga otkazala koncert: Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna!
blackframes

Jedna od najpopularnijih hrvatskih glazbenica, Jelena Rozga, gostovala je na Radio Dalmaciji povodom velikog koncerta koji se trebao održati u Spaladium areni 11. veljače te objavila kako se koncert ipak neće održati.

„Drago mi je što sam s vama, iako ne dolazim s dobrim vijestima“, započela je Rozga intervju pa objavila kako se njezin dugo očekivani koncert u Spaladiumu otkazuje zbog zatvaranja dvorane.

„Užasno mi je žao, ne mogu vam opisati koliko sam htjela koncert u svome gradu, ali evo, mojim fanovima mogu reći da će koncert sigurno ove godine biti u Splitu, u mom najdražem gradu,  gradu u kojem sam rođena, u kojem su svi moji dragi ljudi, moji roditelji. Nešto ćemo napraviti ove godine, tome se jako veselim i od toga ne odustajem! Sve informacije ćete prvi saznati.“

Rozga je prije 12 godina napunila Spaladium arenu i tako postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom. Priznala je kako joj teško pada što noć u iznimnom ambijentu Spaladiuma neće moći ponoviti:

„Ne mogu opisati koliko mi je žao! Čak smo uspjeli da i datum bude isti kao prije 12 godina i sve se lijepo posložilo. Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna! Toliko smo radili na ovom projektu, u Zagrebu je zaista bilo spektakularno, oni koji su bili sigurno će se složiti, ali sve ćemo napraviti da i moji Splićani dožive takav spektakl!“

Naglasila je kako kupci, koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, iste vraćaju na prodajno mjesto te ostvaruju povrat sredstava, počevši od 18. siječnja. Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice biti će iniciran od strane Eventima do 11.02.2023. te zbog toga nije potrebno slati zahtjev za povrat. 

Jelena je odgovorila i na pitanje o pripremama za turneju. Rekla je kako je promijenila ritam, rano išla na spavanje i rano se budila, što inače ne radi.

„Preselila sam se u Zagreb, bila sam puna 4 mjeseca u Zagrebu i uopće nisam dolazila u Split. Ja sam 27 godina u ovom poslu i znam vikendom obavit svoje poslove i vratiti se u ponedjeljak kući. Na dva dana ja moram doći u Split, moram! Ja u svom gradu punim baterije, meni je Splitu sve na svitu, ali zbog priprema sam četiri mjeseca morala biti konstantno u Zagrebu.“

 Za kraj je poručila kako tijekom siječnja ne želi ići na putovanja već ostati u Splitu i još jednom obećala kako će pod Marjanom ove godine organizirati najavljeni spektakl, čim se pronađe adekvatan prostor.

 


Reci što misliš!