Ostalo / Intervjui

večera sa zločinom

"CSI Dinner". Jedinstveno iskustvo istrage po prvi put u Zadru!

Privače vas misteriji? Volite detektivske romane, krimi serije, trilere? Izazove za "male sive stanice"? I sve to uz vrhunsku spizu? Po prvi put u Zadru možete sudjelovati na zanimljivom eventu CSI dinner!

U poslovnoj zoni Murvica u dvorani Divino moći ćete 6. lipnja sa svojom ekipom sudjelovati na posebnoj večeri. 

O čemu se točno radi doznajemo od Vande Družić iz organizacijskog tima.

- CSI DINNER je interaktivni događaj, zabavna i zanimljiva igra koja se odvija za vrijeme ukusne večere. Jedinstveno iskustvo u kojem ćete biti katapultirani u svijet istrage za 360 stupnjeva. Za vrijeme slijedova analizirat ćete mjesto zločina, dokaze i ispitivati jedine osumnjičene - naše glumce. Pojavit će se novi tragovi, nove istine će se otkriti, a onda ... Tko je počinio ovaj strašni zločin? Tada zabava zaista počinje. Vi ćete biti pravi detektivi i svi ćete imati priliku riješiti zločin. Najboljima se smiješe i vrijedne nagrade.

6e5904f77c5cfb69bc82d9a56ac0b1e5.jpg?v=2Koliko je teško u ovom vremenu pandemije i mijenjanja epidemioloških mjera raditi nešto u tzv.zabavnoj industriji? 

- Svjesni smo trenutne teške situacije koja je najvećim dijelom blokirala zabavnu industriju pa tako i nas jer u zadnjih godinu dana nažalost nismo uspjeli raditi obzirom na sve restrikcije.

Prebacili smo sve datume turneje s početkom od sredine svibnja pa do sredine lipnja u nadi da s dolaskom toplijih vremena epidemiološka situacija će biti bolja te će restrikcije biti blaže obzirom na danas. Za nas je bilo jako komplicirano programirati cijelu turneju, ali smo puni nade te se nadamo da ćemo je uspjeti i realizirati.

Tko stoji iza turneje? Radi li se o vašem ''proizvodu''?

- Samu turneju smo mi realizirali, tako da se ne radi o franšizi, već mi putujemo iz grada u grad s ciljem da zabavimo što veći broj ljudi. U pet godina rada ovo će biti prvi put da dolazimo u Zadar, jer prije nego što se otvorio Divino nažalost nismo uspjeli pronaći adekvatnu lokaciju za event.

Ove večere sa zločinom karakteriziraju inovaciju, nešto novo i zanimljivo sa humorističnim notama. Sigurno će to biti večer koja će ostati u pamćenju!

Kako se prijaviti za sudjelovanje?

- Za sudjelovati na eventu, osobe moraju formirati svoj CSI tim od minimalno četiri do najviše deset osoba, izabrati ime svog tima (npr. CSI ZADAR, CSI TOP DETEKTIVI..), izabrati meni te nam poslati sve informacije na mail info@csidinner.com. Nakon što primimo mail, poslat ćemo sve informacije o rezervaciji i podatke za plaćanje. 

Na slijedećem linku možete pronaći sve informacije o eventu, cijeni i menijima.

Učinite Hercula Poirota ponosnim!

 


Reci što misliš!