Ostalo / Grad Zadar

#mosabavlju

Potraga za djevojkom okončana- #DjevojkoMislavTeNašao!

Potraga za djevojkom okončana- #DjevojkoMislavTeNašao!
Facebook

Jučer smo prvi pisali o Mislavu iz Delnica, sudioniku utrke Wings for life u Zadru koji je je na Facebook stranici Wings for life World Run objavio svoju fotografiju s nepoznatom djevojkom o kojoj nije znao apsolutno ništa a želio je s njom stupiti u kontakt.

Naš članak je u tren postao viralan i prenijeli su ga gotovo svi hrvatski eletronički mediji.

Zahvaljujući kolumnistici portala eZadar Marti Bulić Tokić, djevojka je pronađena, jer kako ona voli reći-  „ja kad odlučim nekoga pronaći, onda ću ga zaista i pronaći.“

Mislav Colnar se Marti javio u inbox sa dobrom viješću-  zahvaljujući objavljenoj priči,  djevojka je pronađena!

Zahvaljuje se svima od srca koji su svojim lajkovima, komentarima i shareovima pomogli da stupi u kontakt sa simpatičnom Zadrankom.

Dalje nam Mislav ne otkriva previše. Bitno je da je sa djevojkom stupio u kontakt preko društvenih mreža.

Zbog prirode svog posla nije siguran kada će ga put opet dovesti u Zadar ali čim dođe popiti će kavu sa simpatičnom djevojkom sa fotografije.

Kako Mislav kaže,  dalje neka ostane tajna.

I ostat će, bez brige. U privatan život pojedinca nećemo zadirati,  mi smo samo sretni što smo vas uspjeli spojiti. Želimo vam svu sreću, štogod da se dogodi,  štogod vas svoje odlučili.

- Sretna sam. Imam posebnu povezanost sa Wings for life. Svake godine se dogodi nešto pozitivno, kaže nam naša kolumnistica Marta Bulić Tokić. Čim sam vidjela Mislavovu objavu, morala sam napisati par riječi o tome. Volim romantične potrage za ljudima sa fotografija, volim priče običnih ljudi. Vjerujem u platonske ljubavi, koliko god to danas čudno zvučalo. Vjerujem u ljubavi na daljinu. Vjerujem i da se pozitivom rađa samo pozitiva. Vjerujem da trebamo širiti dobrotu, iako nas pokušavaju uvjeriti u suprotno.

Mislavu i djevojci sa fotografije želim svu sreću ovoga svijeta,  štogod oni odlučili napraviti sa svojom pričom. Imam samo jednu pouku- kad jednom upoznaš tu djevojku, izgubiš je pa opet pronađeš, probaj je zadržati. Nemaju svi tu sreću u životu, iz mnogo nepoznatih razloga, poručila je Marta.

#mosaBavlju


Reci što misliš!