ususret prazniku rada

Ako niste od roštilja, s guštom pojedite tanjur dobrog graha!

Thinkstock

Rijetki su oni koji neće s guštom pojesti tanjur dobrog graha. Ono što je važno je da obavezno ubacite dobar komad mesa koju god varijantu radili.

Uz maglovita jutra i poečtak jeseni vjerojatno će najbolje
prijati tanjur nekog vrućeg variva koja će vam ugrijati dušu i
tijelo. Dobra hrana donosi pet
recepata s grahom koje vrijedi isprobati:


1. Pikantno varivo od graha

Oni koji vole jako ljuto zasigurno neće odoljeti ovoj varijanti,
za one koji vole posebno ljute kombinacije ubacite i malo
tabasca.


2. Varivo s grahom i piletinom

Ostalo je pečenog piceka od jučer? Iskoristite ga i napravite ovo
varivo!

A bowl of delicious home made chicken tortilla soup with chicken, corn, black bean, tomato, homini, and tortilla. 


3. Grah s kiselim zeljem i šunkom

Jednostavnije ne može! Lagano, a izdašno jelo

Fresh made papaya salad Som Tam, carrot and peanuts. Traditional thai cuisine.


4. Mahune i grah s junetinom

Ovo varivo možda zahtjeva malo više vašeg vremena, ali vjerujte –
isplati se!


5. Ričet s graškom i grahom

Klasika je uvijek opcija!  Jednostavna priprema, odlično
jelo!

Iz naše mreže
Povezano
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest