
U petak, 24. veljače od 20 sati u zadarskom restoranu Kornat održat će se večera na kojoj će biti predstavljena vina kuće "Veralda", Luciana Visintina.
Kuća je nedavno nagrađena nagradom Decanter World Wine Awards Paltinum za najbolje crno/crveno vino, “Veralda Istrian” za 2016. godinu.
Večera je u 5 slijedova prema meniju na dnu članka, a vina koja prate slijedove su malvazija Veralda, Veralda rose, Veralda Ambra, Veralda Istrian (teran) i pjenušac Veralda (isto napravljen od terana). Sve skupa po cijeni 300 kuna po osobi.

Menu
Vol-au-vent s kremom od lososa i crnih maslina- Malvazija
Veralda
Juneći carpaccio u aromama na posteljici od rikole – Rose
Veralda
Zadarski brudet od ugora i pasa s palentom u kadulji – Veralda
Ambra
Juneća tagliata u umaku od zelenog papra s polama od krumpira –
Veralda Istrian (teran)
Flambe od kruške s kremom od mascarponea i Bacardi ruma- Pjenušac
Veralda rose



