Gušti su gušti ...

Restoran Kornat vas poziva na “Večeri šefa kuhinje”

Restoran Kornat od ovog petka za Vas priprema ‘Večeri šefa kuhinje’.

Uz meni od četiri slijeda po izboru šefa kuhinje Stefana Stevanoskog, ovog petka goste restorana Kornat očekuje i prezentacija vina vinarije Solum poznatog pisca, novinara i vinara Roberta Naprte.

Njegova vina Chardonnay Sur Lie i Cabernet Sauvignon uključena su u cijenu menija koja iznosi svega 130 kuna.

Šef Stefan Stevanovski odlučio se za sljedeći meni:

Hladno predjelo:
carpaccio od brancina
levantinska salata od hobotnice
mousse od lososa

Toplo predjelo:
morski rižoto s kremom od pancete

Uz hladno i toplo jelo bit će vam posluženo i vino vinarije Solum Chardonnay Sur Lie

Slijedi glavno jelo, marinirana janjetina s rimskim njokima i zdravica uz Cabernet Sauvignon.

Na kraju ove gurmanske balade očekuje vas desert

Večeri šefa kuhinje održavat će se petkom i subotom uz iznimno povoljnu cijenu menija od 130 kuna.

Poklonite jednu večer sebi, obitelji ili prijateljima. Nazovite restoran Kornat na 254-501, obavite rezervaciju na vrijeme

Iz naše mreže
Povezano
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest