Najavljujemo predavanje

Koje su prednosti smanjenog unosa kuhinjske soli?

Povodom Svjetskog dana
hrane i Svjetskog dana kruha 16. listopada, 15. listopada
u 11 sati u Gradskoj knjižnici Zadar održat će se predavanje “Prevencijom do zdravlja- Sol i pekarski proizvodi”
posvećenomprovedbi Strateškog plana za
smanjenje unosa soli u prehrani.

Projekt je podržan od
strane ministra zdravlja, prim. dr. Siniše Varge.

Na predavanju doznajte:

Zašto trebamo kuhinjsku sol?

Koja hrana sadrži kuhinjsku sol?

Što se događa s kuhinjskom soli u organizmu?

Zašto je prekomjeran unos kuhinjske soli štetan?

Koje su prednosti smanjenog unosa kuhinjske soli?

Kako smanjiti unos kuhinjske soli – što možete učiniti sami?

Iz naše mreže
Povezano
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest