
Kuhati ili ne kuhati, dvojba je koja prati mnoge
Nedostatak vremena, namirnica ili jednostavno voljnog momenta samo su neki od faktora koje utječu na svakodnevnu potrebu za pripravljanjem hrane koja se razlikuje po ukusu, teksturi i mnogočem drugom od klasičnih obroka.
Kuhati ili ne kuhati, pitanje nije sad, kažemo u restoranu Bruschetta jer smo Vam na usluzi u svakom trenutku u maniri najpoznatijeg svjetskog agenta, Bonda, James Bonda te uskačemo sa rješenjima u obliku dnevnih menija.
Ali kao što čuveni agent donosi iznova nova iznenađenja uz pomoć svojeg labaratorija i Q-a i kuhinja restorana Bruschetta donosi Vam svakodnevna gastro iznenađenja.
Radnim danom od utorka do petka osim neradnog ponedjeljka, do 16 sati u ponudi su dnevni meniji od tri slijeda, mesni odnosno riblji petkom a iznenađenje je što gosti ne znaju kakav ih meni čeka taj dan te se isti nikad ne ponavlja.
Naši kuhari, svakim danom su u posebnoj akciji odlaska na tržnicu gdje pomno odabiru svježe namirnice te smišljaju meni za taj dan i otklanjaju svaku dvojbu “kuhati ili ne kuhati”!
“Our name is Bruschetta. Restaurant Bruschetta”



