kuhinja

Savršen trik za sve ljubitelje kuhanih jaja

Thinkstockphotos.com

Da bi zauvijek riješili problem, ima jedan savršen trik s kojim će guljenje kuhanih jaja odsad postati posao koji ćete odraditi u sekundi

Kažu da da sa svježim jajima imamo najviše problema oko guljenja
dosadne ljuske koja puca, lomi se i ne da se. Ako su jaja zaista
svježa. A svježe je ono što želimo povezati kada su jaja u
pitanju, zar ne?

Problem je tim veći ako vam pola bjelanjka ostane na ljusci, a vi
ste se još pritom odrekli i kruha pa se s pola jajeta na tanjuru
pitate kako se sada propisno najesti? 

Da bi zauvijek riješili problem, ima jedan savršen trik s kojim
će guljenje kuhanih jaja odsad postati posao koji ćete odraditi u
sekundi.

Jednostavno, u vodu u kojoj se kuhaju jaja ubacite pola čajne
žličice soda bikarbone i ljuska će doslovno skliznuti s njih.
Pogotovo ako volite meko kuhano jaje s kojim ćete se bez ovog
trika, a sa super svježim jajima, izmučiti do bola.

Iz naše mreže
Povezano
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest