
Da bi zauvijek riješili problem, ima jedan savršen trik s kojim će guljenje kuhanih jaja odsad postati posao koji ćete odraditi u sekundi
Kažu da da sa svježim jajima imamo najviše problema oko guljenja
dosadne ljuske koja puca, lomi se i ne da se. Ako su jaja zaista
svježa. A svježe je ono što želimo povezati kada su jaja u
pitanju, zar ne?
Problem je tim veći ako vam pola bjelanjka ostane na ljusci, a vi
ste se još pritom odrekli i kruha pa se s pola jajeta na tanjuru
pitate kako se sada propisno najesti?
Da bi zauvijek riješili problem, ima jedan savršen trik s kojim
će guljenje kuhanih jaja odsad postati posao koji ćete odraditi u
sekundi.
Jednostavno, u vodu u kojoj se kuhaju jaja ubacite pola čajne
žličice soda bikarbone i ljuska će doslovno skliznuti s njih.
Pogotovo ako volite meko kuhano jaje s kojim ćete se bez ovog
trika, a sa super svježim jajima, izmučiti do bola.



