
Dvadeset kuhara iz svih dijelova Europe 10. i 11. svibnja 2016. godine u Budimpešti će, u sklopu Sirha gastro sajma,
ukrstiti kuhače i pokazati svoje kuharsko umijeće na prestižnom natjecanju Bocuse d’Or.
U tom elitnom
društvu biti će i hrvatski predstavnici, zadarski kuhar Tomislav Karamarko i njegov pomoćnik Klaudio Mrkić.
Teme natjecanja poznate su tek nekoliko mjeseci koje je Tomislav iskoristio
kako bi se maksimalno pripremio. Svjestan je kako ga uz same protivnike
očekuje i zahtjevan ocjenjivački žiri
sačinjen od elite današnje svjetske kuhinje koji jednostavno mora zadiviti kako
bi se plasirao u finale.
Posljednji trening i generalna proba Tomislava Karamarka pred polazak u Budimpeštu na natjecanje u sklopu Sirha gastro sajma održat će se u četvrtak, 5. svibnja u 16 sati u restoranu hotela Adriana u ulici Majstora
Radovana 7 u Zadru. (eZd)



