Lifestyle

U shopping centru Supernova Zadar

Popularan brend Aldo otvorio je trgovinu u Zadru!

Popularan brend Aldo otvorio je trgovinu u Zadru!

U Zadar je konačno stigao poznati kanadski brend Aldo!

U shopping centru Supernova Zadar ljubitelji mode, trendy i udobne obuće i neodoljivih torbi i modnih dodataka konačno će moći isprobati i kupiti cipele koje obožavaju trendsetteri diljem svijeta!

Aldo je već desetljećima prepoznat na modnoj sceni kao lider u industriji ženske i muške obuće i modnih dodataka kojeg vole i rado nose brojne svjetske zvijezde i influenceri, a osim trendy dizajnom i pristupačnim cijenama, Aldo svoje kupce uvijek iznova osvaja i konstantnim razvojem i unapređivanjem proizvoda i tehnologija koje se primjenjuju u dizajnu.

5ccf605acb93bac4d79006f363f8918c.jpg?ranTehnologije naziva Pillow Walk, Flex ili Lightweight omogućavaju apsorpciju udaraca pri hodu, iznimnu stabilnost i fleksibilnost te osiguravaju da se u svojim omiljenim cipelama osjećate maksimalno udobno, što je posebno bitno kod obuće s visokim potpeticama. Upravo činjenica da se velika pažnja posvećuje udobnosti, a ne samo estetici pridonosi popularnosti ovog brenda među svim generacijama.

Što možete pronaći u Aldo trgovini? Posjetitelji nove poslovnice u Zadru čija su vrata otvorena 25.10., pronaći će modele iz posljednje kolekcije jesen/zima koja je kao i uvijek kada je ALDO u pitanju, iznimno trendy i raznolika: svoje favorite u asortimanu pronaći će oni koji vole pratiti aktualne modne trendove, kao i oni koji njeguju klasičan i elegantan, ili pak sportski stil. Glavne karakteristike svih modela iz Aldo ponude uvijek su kvaliteta, posvećenost dizajnu, originalnost i pristupačne cijene.

U trgovini je dostupna i specijalna limitirana kolekcija Wicked x Aldo koja osvaja čarobnim i originalnim dizajnom i najavljuje uskori dolazak filma Wicked.

Udobne tenisice, atraktivne čizme ili cipele s petom komadi su koje ne smijete propustiti dodati u svoju garderobu i za koje možete biti sigurni da će vas služiti još sezonama, a da neće proći nezamijećeno.

0708db769758b42e7fa6021472b43c45.jpg?ran

Modeli koji su podjednako popularni i među najprodavanijim artiklima su torbe. Ovi neizostavni modni dodaci koji će osvježiti i razigrati jesenske lookove najbolji su začin svakom outfitu i imaju moć transformirati svaku kombinaciju. Zanimljive boje i uzorci, razne veličine i oblici kao i atraktivni detalji glavne su odrednice kolekcije torbi koja savršeno nadopunjava kolekciju obuće i koje se mogu pronaći u ponudi nove Aldo trgovine u Zadru.

I muškarci koji cijene kvalitetu i dobar dizajn i osim udobnosti vole izgledati dobro, u novoj ALDO trgovini mogu pronaći ponešto za sebe u bogatoj kolekciji za muškarce: brojni modeli tenisica, svečanih cipela, čizmi ili torbi i modnih dodataka nosivih u raznim prilikama esencijalni su komadi svake muške garderobe.

6d47ea15f5b82389dae7391bdff3a22e.jpg?ran

Ne propustite i vi posjetiti ALDO store u shopping centru Supernova Zadar, pogledati koji trendovi će se nositi ove jeseni i istražite najpoželjnije modele obuće, torbi i modnih dodataka!


Reci što misliš!