
Kajgana s curryjem priprema se kao i obična kajgana, ali će vas nova kombinacija okusa osvojiti.
Možete jesti jaja i svako jutro, ali ona ne moraju biti
pripremljena uvijek na isti način. Naravno, dok još niste sasvim
otvorili oči, nećete se baviti ni vaganjem namirnica ni
eksperimentiranjem sa sastojcima, ali to ne znači da ne možete
probati nešto novo i – jednostavno.
Kajgana s curryjem priprema se kao i obična kajgana, ali će vas
nova kombinacija okusa osvojiti. Curry će jajima dati sasvim novi
okus, a kiselkasta rajčica lijepo će uravnotežiti sve arome,
prenosi Pun kufer.
Sastojci:
– 8 većih jaja
– 1/4 šalice mlijeka
– 1/2 čajne žličice curryja
– 1/4 čajne žličice soli
– 1/8 čajne žličice papra
– 1/8 čajne žličice mljevenog kardamoma, po želji
– 2 rajčice, narezane na ploške
– 2 paprike, narezane na prutiće, po želji
– ulje
Priprema:
1. U velikoj zdjeli umutite jaja, mlijeko, curry, sol, papar i,
po želji, kardamom.
2. Uljem namašćenu tavu stavite na srednje jaku vatru. Ulijte
jaja i miješajte dok se kajgana ne počne zgušnjavati.
3. Pobacajte svježe povrće po jajima i poslužite s kruhom ili
tostom.