Lifestyle

#promo

A'mare brunch ćemo zavoljeti na prvu!

A'mare brunch ćemo zavoljeti na prvu!
Filip Popović

Zadrane i goste našeg grada zasigurno će oduševiti nova ponuda u hotelu A'mare: brunch!

Jedno novo, cool mjesto nedavno je otvoreno u Zadru. Hotel A'mare i tim će predstaviti istoimeni bar i restoran te A'mare brunch koje ćemo zavoljeti na prvu.

Hotel A'mare Upoznajte cool zadarski hotel A'mare

Multifunkcionalni prostor bara, lounge prostora i restorana proteže se na 350 m2. Samo ulaz odaje dojam da se radi o mjestu koje je otvoreno prema svima.

Njegova izvedba jednako je privlačna i za danjeg svijetla kao i noću. Spoj industrijskog dizajna, izvrsnih rasvjetnih rješenja i mnoštva biljaka pravo je osvježenje Trgu koji tek čeka neku svoju novu priču.

Jednom kad uđemo u sam prostor, našu će pažnju privući 8-metarski bar, čiji je gornji dio napravljen od microtopping materijala poput betona, koji zajedno s restoranom osvjetljava čak 118 lampica te 24 velika bijela lustera. Rješenja drvenih polica, kao i kombinacije željeza te ostalih materijala ovaj prostor čine izvrsnom cjelinom. 

U svako doba dana ovaj prostor nudi drugačiju priču. Brunch koji predstavljamo, a koji će biti u svakodnevnoj ponudi od kraja mjeseca, novost je koja će zasigurno oduševiti Zadrane i goste našeg grada.


Reci što misliš!