Lifestyle

Astro kantun

Kako znakovi Zodijaka zavode SMS-om

Kako znakovi Zodijaka zavode SMS-om
Sasa Miljevic/PIXSELL

Neki će biti romantični i nježni u ljubavnim porukama, dok su drugi kratki i rezervirani, odnosno poruke im služe samo da potvrde namjere koje više vole izreći uživo.

Život piše romane, ali ljubav ponekad stane i u relativno mali broj znakova SMS poruke.

Istina, ima ljudi koji nisu previše vješti u tome, pa je potrebno i po nekoliko poruka da shvatite što njima žele iskazati, dok će drugi već u prvoj rečenici izreći bitno. Ponešto pritom ovisi o osobinama ličnosti, što nas dovodi i do horoskopa - znate li koji se horoskopski znak najljepše udvara? 

Ovan

Oni često ni ne vide potrebu da se nekome udvaraju, pogotovo ne preko SMS poruka. Radije će to napraviti direktno, oči u oči i 'u glavu', tako da za uvijanje i dopisivanja i ne ostane previše potrebe. Ipak, tu i tamo poneki će muški pripadnik znaka rado citirati nekog pjesnika, ne bi li malo očarao izabranicu. To je gotovo sve od romantike što ćete od njega doživjeti. 

Žena u znaku Ovna rado dijeli duhovite poruke o ljubavi i seksu, kao cirkularnu poruku na više brojeva, pa će promatrati je li se izabranik 'upecao'. 

 

Bik

Muškarac Bik i na SMS-ove gleda romantično, ali i iznad svega praktično - kad već postoje, zašto tu i tamo ne poslati neki cvjetić ružu ili neki srce, ne previše sladunjavo, tek kao naznaku njihovih namjera. Bitno je da je puno toga rečeno bez puno riječi. Muškarac u ovom znaku je vrlo strpljiv, pričekat će odgovor, a ako ga ne bude, poslat će vam buket pravih ruža na adresu i vjerojatno sačekati ispred vaše kuće da vidi je li stiglo.

Žena Bik uživa u romantičnom SMS dopisivanju, igri riječi i napetosti koja se kroz poruke može osjećati, pa bi se mogla dopisivati danima i noćima, sve dok udvarač ne preuzme odgovarajući korak. 

 

Blizanci

Ovaj maestro verbalnog zavođenja će vas očarati porukama kojima će zasipati vaš mobilni telefon. Vjerojatno ga neće ispuštati iz ruku niti vam dati previše vremena da odgovorite. Velike su šanse da se rastopite od miline jer će poruke biti iznimno romantične i slijedit će jedna drugu tako da ćete se moći uživjeti u cijelu ljubavnu priču. Blizanac zna s riječima i svoja očekivanja pretočit će u mali scenario, tako da će svaka nova poruka otkrivati korak više. 

Žene Blizanci poruke nerijetko pošalju na krivi broj, pa i one ljubavne, što može dovesti i do duhovitog obrata. 

 

Rak

Rakovi obožavaju dopisivanje jer tako mogu iskazati i onaj dio emocija koje se inače možda nikad ne bi usudili prevaliti preko usta. SMS poruke zapravo kao da su stvorene za emotivne Rakove. Od njih nikad nećete dobiti neku univerzalnu poruku s Interneta, ili nešto što se već dulje vrijeme 'vrti' u virtualnom svijetu - oni su uvijek originalni i uvijek se obraćaju direktno vama, najvažnijoj osobi za njih u tom trenutku. 

Žene Rakovi ponekad će tajanstveno poslati nježnu poruku s drugog broja telefona i čekati odgovor od druge strane.

 

Lav

Lavovi su majstori zavođenja i sve što misle reći će vam puno prije SMS dopisivanja, tako da im preostaje samo da s porukama potvrde svoje namjere. Potrudit će se da vas obore s nogu jednom jedinom porukom, koju ćete svako malo iznova čitati, da se uvjerite da je nešto tako savršeno doista stiglo na vaš broj.

Slično je i s Lavicama - taman kad posumnjate da vas je zaboravila, poslat će vam poruku od koje klecaju koljena i jest ćete joj iz ruke. 

 

Djevica

Djevice pišu vrlo kratko i nedvosmisleno, najčešće samo zato da bi vas 'dovabile' u neki kafić ili slastičarnu, gdje ćete sve čuti u razgovoru uživo. Rijetko dodaje romantičnu notu u poruke, pa ponekad nije jasno što misli pod onim 'Moram te vidjeti, sutra u 10, u slastičarni' - možda je riječ o ljubavnom razgovoru, a možda o tome da želi provjeriti što mislite o nekoj poslovnoj ponudi. Ako ju ne zanimate, to je jedan od znakova kojemu se baš ne isplati udvarati SMS-om - odgovorit će vam s barem dan, dva zakašnjenja.   

Mudra i pronicljiva žena Djevica na sve poruke odgovara isto, šutnjom, pa nije uvijek lako shvatiti je li zainteresirana ili ne.

 

Vaga

Radoznala i romantična Vaga uživa i u SMS zavođenju. Pjesnik u njima obožava citirati stihove poznatih pisaca ili neke poznate izreke o ljubavi. No, imajte na umu da je osvajanje za Vagu najzanimljiviji dio partnerskog odnosa te da za njih nema ništa ljepše od onog trenutka kad zazvoni poruka i ekran zasvijetli, pa je važno da na ljubavne poruke - uzvratite.  

Žena Vaga u ljubavi svim svojim čulima voli uroniti u taj osjećaj, pa će tako vjerojatno i telefon okititi nekim srcolikim privjeskom. 

 

Škorpion

Obično zovu sa skrivenog broja, što će vas zagolicati da se javite. Tajanstveni Škorpion trudi se ne ostavljati tragove, pa čak ni kad je riječ o SMS porukama - vjerojatno će ih slati s nepoznatog broja te odmah obrisati sve poruke koje vam je poslao, barem dok ne vidi kakva je vaša reakcija. U slučaju da odgovorite pozitivno, vaše bi poruke Škorpion mogao čuvati dugo. Bit će vrlo ljut ako vidi da u njegovom društvu šaljete poruke nekom drugom i učinit će sve da otkrije o kome je riječ. 

Žene Škorpije udvaraju se ubojito - napisat će vam što u tom trenutku imaju na sebi (ili je bolje reći nemaju?), ili vam jednostavno poslati fotografiju koju nitko ne može ignorirati. 

 

Strijelac

Oni imaju dobre namjere, ali često sve pokvare zbog brzopletosti. Poslat će poruku na pogrešan broj, krivoj osobi, pa se praviti da nemaju veze s tim te na brzinu smišljati koji će izgovor najbolje upaliti. Ako ste dobili nešto seksi, reći će da je stiglo slučajno jer nadimak partnera s kojim se dopisuju počinje istim slovom kao i vaše ime, pa vam je poruka stigla - slučajno. 

Žena strijelac voli filozofirati čak i kad šalje ljubavne poruke, ali pada na tajanstvene i nedorečene SMS-ove, pogotovo kad nije sigurna koji joj od brojnih udvarača piše.

 

 

Jarac

Zavođenje preko SMS poruka kao da je izmišljeno zbog romantičnog i nježnosti željnog Jarca koji uživa u svakoj riječi i rečenici poruka koje će dugo čuvati u memoriji telefona. Kad mu je do nekoga zaista stalo, pisat će iskreno, ne razmišljajući koliko si time 'otkriva' bokove i ostaje izložen neugodnim situacijama. 

Žena Jarac koja nije zainteresirana za vas i to će vam prilično brutalno dati do znanja. Kad su u pitanju žene, kao i muški pripadnici znaka, kad jednom dobijete takvu poruku, nema smisla da šaljete nove. 

 

Vodenjak 

Oni obično nisu previše romantični, no poruke im mogu biti beskrajno duhovite. I dok vi smišljate odgovor, velike su šanse da će vam se stvoriti na pragu, ili će 'slučajno' naletjeti na vas ispred vašeg omiljenog kafića, odnosno kluba. Nemojte se iznenaditi ako u telefonu ima spremljenu pokoju vašu fotografiju - i prije nego je poslao smješka, muški Vodenjak bio je siguran u to da želi biti s vama. 

I žene i muškarci obožavaju modernu tehnologiju i u zavođenju, pa od njih možete očekivati i zvučne, kao i video poruke.

 

Ribe

Ribe su kao u vodi sa SMS porukama i dopisivanjem, takav način otkrivanja osjećaja savršeno im odgovara, bez obzira na to jesu li oni u ulozi zavodnika ili ih zavode. Muške Ribe pažljivo barataju porukama, brišu ih poslije čitanja jer se boje da ih stalna partnerica ne ulovi s prstima u pekmezu. 

Žene u znaku Riba su nenadmašne zavodnice čak i u SMS porukama jer znaju izabrati pravi izraz u pravom trenutku i nakon toga samo zašute, dok druga strana čezne za time da stigne još poneka rečenica. 


Reci što misliš!