Lifestyle

zadarsko tv lice

Doris Pinčić Guberović pokazala moćnu poslovnu eleganciju

Doris Pinčić Guberović pokazala moćnu poslovnu eleganciju

Usko krojen sako lijepo je naglasio njezinu figuru, s poseban detalj činili su sjajni, u zlatnu boju obojeni gumbi.

Modni trendovi dolaze i prolaze, no neki komadi su vječni. Kada bi se pitalo modne znalce, bijela košulja, dobro krojene hlače i sako sigurno bi se našli na vrhu popisa must have komada za vječnu eleganciju.

Ženska odijela posljednjih sezona postala su vrlo popularan modni izbor, a nove, modernije varijante vrlo su moćne i laskave te odmaknute od klasičnih krutih formi slave ljepotu ženskog tijela prateći njegovu siluetu.

Upravo su moderna odijela protkana klasikom čest odabir nekih od najbolje odjevenih slavnih žena. Tako je, naprimjer Kate Middleton nedavno viđena u odijelu boje burgundca, a prva dama Francuske Brigitte Macron, koja slovi za ženu istančanog modnog stila s poslovnom elegancijom u malom prstu, često poseže upravo za tom kombinacijom.

Za razliku od tradicionalnih odijela, moderne varijante, osim po kroju, razlikuju se po boji, pa danas su više no ikada popularna odijela u boji, od upadljive ružičaste pa sve do vječnih bež, crvene i zelene.

Također su sve kombinacije dopuštene pa i izbor sakoa i hlača različitih boja za poslovni look.

Upravo se u takvom izdanju pojavila Doris Pinčić Guberović u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Voditeljica je tako vječne komade, bijelu košulju i crne hlače, kombinirala sa sakoom tamnozelene boje i time klasičnu kombinaciju podigla na viši nivo.

Usko krojen sako lijepo je naglasio njezinu figuru, s poseban detalj činili su sjajni, u zlatnu boju obojeni gumbi.

Kombinacija je to kojom je nemoguće pogriješiti – ozbiljna, odmjerena, a opet savršeno ženstvena.

Osim toga, ovi komadi, osim što izgledaju sjajno zajedno, odlično funkcioniraju i odvojeno pa su mogućnosti kombiniranja bezbrojne, baš kao i broj sjajnih stajlinga koji izazivaju divljenje. Naime dobar sako, poput Dorisinog, omogućuje da se i casual stajling u tren oka transformira u profinjen look.


Reci što misliš!