Lifestyle

fit kantun

Željeni rezultati mogu se postići samo ako vježbate pravilnim intenzitetom

Željeni rezultati mogu se postići samo ako vježbate pravilnim intenzitetom
profimedia.hr

Ako nakon prestanka vježbanja nastavite nekim laganijim vježbama i pazite na prehranu, mišići vam čak neće niti oslabiti

Ukoliko želite postići smršaviti vježbanjem, morate vježbati tako da šokirate tijelo i izložite ga novim izazovima. Ako ćete svaki dan trčati istu rutu, tijelo će se nakon nekog vremena naviknuti i nećete imati nikakvih rezultata. Zato svaki puta povećavajte duljinu i brzinu trčanja. A za bolje rezultate trčanje kombinirajte treninge snage koji će vas oblikovati.

Prestankom vježbanja mišići će nakon nekog vremena oslabiti, ali se neće pretvoriti u masne naslage.

Ako nakon prestanka vježbanja nastavite nekim laganijim vježbama i pazite na prehranu, mišići vam čak neće niti oslabiti.

Željeni rezultati mogu se postići samo ako vježbate pravilnim intenzitetom. Kako bi znali koji je intenzitet vježbanja dobar za vas, morate si odrediti cilj.

Nakon cilja odredite intenzitet i vrste vježbi. Važno je da uvijek vježbe izvodite pravilno.

Vježbajte u prozračnoj i laganoj odjeći kako bi se tijelo hladilo tijekom vježbanja. Ljudi najčešće stave previše slojeva odjeće na sebe, jer misle da će zbog toga smršaviti, no to se neće dogoditi. Imati na sebi puno odjeće prilikom vježbanja neće potrošiti više kalorija, od vježbanja u kratkoj majci. 

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com


Reci što misliš!