Lifestyle

Supernova Zadar

Savršeno je vrijeme za najisplativiji shopping

Savršeno je vrijeme za najisplativiji shopping

Stigao je period koji željno iščekuju svi ljubitelji shoppinga i vrhunskih ušteda. Zimska rasprodaja donosi nevjerojatne popuste uz koje ćete uživati u najboljim komadima iz kolekcija za jesen i zimu.

Zimska sniženja već su u svom prvom krugu donijela popuste koje ne smijete propustiti. Upravo je sada idealno vrijeme da se počastite odjećom, obućom i modnim dodacima koji vas čekaju sniženi i do 50 %.

Nadopunite garderobu majicama, košuljama i bluzama koje ćete nositi veći dio godine, a upravo su sada povoljnije nego ikad. Rasprodaje su uvijek odlično vrijeme i za odabir traperica jer ovaj bezvremenski klasik uvijek će vam dobro doći u ormaru u nekom novom kroju ili boji. Jednako je i s pleteninom – ugrabite najmekše i najkvalitetnije pulovere i kardigane po posebnim cijenama, a oni će vas grijati u narednim mjesecima.

Posebno je isplativo za vrijeme zimskih sniženja odabrati novi kaput jer upravo je to jedna od većih investicija, kada je sezonska moda u pitanju, a uz odlične popuste imate priliku odabrati moderan i kvalitetan model po više nego prihvatljivoj cijeni.

Jednako je tako i s čizmama i cipelama. Zna se da je pametno uložiti u kvalitetnu obuću, pogotovo kada se radi o hladnom i vlažnom periodu godine. Upravo takva obuća sada vas čeka uz sjajne popuste. Volite li pažnju pridavati detaljima ne propustite razgledati i ponudu sniženog nakita, satova, ali i naočala.

Brojne optike, zlatarnice, srebrnarnice i prodavaonice modnih dodataka i nakita također vam spremaju primamljive popuste pa iskoristite period zimske rasprodaje da nadopunite kolekciju omiljenih modnih dodataka koji vaš stil i izričaj čine posebnim i jedinstvenim.

Po završetku blagdana rado se vraćamo i starim sportskim navikama pa će vam možda zatrebati i nešto od sportske opreme. Posjetite sportske trgovine centra i kvalitetno se opremite uz aktualne popuste. Zimska sniženja nisu zaobišla ni dječje trgovine u kojima vas također očekuje sniženi asortiman dječje opreme, odjeće i obuće, igračaka i raznih pomagala.

Budite brzi jer zalihe se tope već u prvom krugu zimske rasprodaje. Požurite u svoje omiljene trgovine i obavite shopping uz rekordne uštede. Više informacija o aktualnim ponudama čeka vas i na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/.


Reci što misliš!