Lifestyle

#zvijezde

Nadolazeći tjedan bit će najsretniji za ova tri horoskopska znaka

Nadolazeći tjedan bit će najsretniji za ova tri horoskopska znaka
Thinkstock

U nadolazećem tjednu zvijezde nam pripremaju mnoga uzbuđenja i ugodne doživljaje

Ovog tjedna polako ulazimo u prosinac, za mnoge najljepši mjesec u godini, pa doznajte koji će horoskopski znakovi u idućim danima najviše uživati i živjeti punim plućima.

Ovan

Oko sebe će širiti vedro raspoloženje pa će biti omiljeni u društvu. Stalno će biti u pokretu, a izlasci i provodi bit će im visoko na listi prioriteta. Veselit će ih izleti i putovanja, a upravo bi im posjet drugom gradu ili državi mogao donijeti priliku za flert. Nije isključeno započinjanje veze na daljinu. Uspjeh očekuje studente, školarce i one koji pružaju intelektualne usluge.

Vaga

Tjedan će obilježiti aktivan i dinamičan društveni život. Očekuje ih mnoštvo poziva, razgovora i susreta, a izlasci im donose pregršt sjajne zabave i novih poznanstava. Na pomolu su povoljne promjene vezane za poslovnu situaciju, pa će tako riješiti problem koji im dugo ne da mira ili će se izboriti za bolji položaj. Neki će promijeniti radno mjesto i početi bolje zarađivati.

Strijelac

U tjednu njihove vladavine očekuju ih brojna uzbuđenja i iznenađenja, pa im zasigurno neće biti dosadno. Iako su sredinom tjedna moguće nesuglasice s ukućanima ili kolegama, brzo će ih izgladiti. Vikend će za mnoge biti nezaboravan, bilo da idu na izlet, putovanje ili u noćni provod. Neki će upoznati srodnu dušu.


Reci što misliš!