Lifestyle

advent 2022.

Zima na Hedonist's Winter Tale bit će toplija i zabavnija

Zima na Hedonist's Winter Tale bit će toplija i zabavnija

Zima na Hedonist's Winter Tale bit će toplija i zabavnija uz razna gastro iznenađenja koja su vam spremili!

Kakav je to zadarski Advent bez - Hedonist Dining & Hangout kućice?! Uhodana ekipa dio je Adventa od njegovih samih početaka, a ovoga puta, nakon dugo vremena, njihova se kućica nalazi na suprotnoj strani Kapetanove kule, između dva bunara, desno od stepenica koje vode u Perivoj kraljice Jelene.

Zima na Hedonist's Winter Tale bit će toplija i zabavnija uz razna gastro iznenađenja koja su vam spremili!

77a40b117dba2d090c5713dbe8b4bdc8.jpg?v=2Tako možete uživati u tradicionalnim domaćim svinjskim i janjećim kobasicama i divenica koje po posebnoj recepturi za njih pravi mesar Ikić.

- Ipak, ove bi godine izdvojili bi dva noviteta mesna i jedan veganski! Ossubuco je tradicionalno jelo od juneće koljenice koje sporim pečenjem omekšamo do toga da se topi u ustima, a poslužujemo ga u hrskavoj ciabatti s demi glace umakom i grana Padanom! Low & slow Prasičica je naša nova varijanta pulled pork sendviča, gdje najmekše dijelove svinjetine 6 h lagano pečemo do savršenstva.

Zajedno s našim domaćim umakom od Jack Danielsa i meda te hrskavom pancetom ovaj sendvič je jednostavno neodoljiv - poručuju iz Hedonist kućice.

Uz to mislili su na sve vezane za koje su osmislili sendvič od chunksa proteina graška.

- To je najkvalitetnija zamjeni za meso na tržištu, ekološke proizvodnje i bez dodanih aditiva. Sljubili smo ga s povrćem mariniranim u teriyaki umaku u toploj ciabatti i možemo reći da je must try za svih, ne samo za vegane i vegetarijance - ističu.

e48efd2b57dff8bb1f0b21a5ef012ce1.jpg?v=2Tradicionalno, tu je i njihov najpopularniji burger - New York koji su za ovaj Advent malo modernizirali i prilagodili.

- Radimo ga u Smashed tehnici, u novije vrijeme vrlo popularnoj jer je meso izvana hrskavo s koricom, a iznutra sočno! Uz sve to imamo i selekciju 4 vrste craft pive, vina na butelje i “bottle service” alkoholnih pića po prigodnim cijenama, uz već uobičajenu ponudu zimskih koktela, kuhanog vina i toplih napitaka - nabraja ova simpatična ekipa.

Mislimo kako zaista ničega nikome neće nedostajati, pa čak iako ste zahtjevni gurman koji itekako pazi na svaki detalj. 

 


Reci što misliš!