Lifestyle

bolji život

Bez samopouzdanja nema ni stila

Bez samopouzdanja nema ni stila
Decker&Kutić

Nije tajna kako da biste izgledali dobro morate imati jednako samopouzdanja koliko i stila. Stoga je popravljanje samopouzdanja nužno da biste izgledali dobro.

Vaš stav ispod odjeće koju nosite može dovesti do savršenstva ili upropastiti vaš izgled. Ako se osjećate ugodno u odjeći koju nosite izgledat ćete bolje sa svim svojim manama, nego ako ste i savršeni, ali ste nesigurni.

Naravno, samopouzdanje samo po sebi ne znači dobar stil. Zapravo kombinacija tri čimbenika čini dobar izgled:

-1- Znanje što odjenuti i kako odjenuti da pristaje vašem obliku tijela.
-2- Poznavanje trendova.
-3- Samopouzdanje.

Samopouzdanje je šlag na torti koji će dobar izgled pretvoriti u blistav.

Neki će reći kako bi žene trebale nositi ono što žele, kada žele sve dok se u tome osjećaju ugodno. Naravno, osoba s visokim samopouzdanjem uvijek izgleda dobro, ali ako nosi hlače koje ne idu uz njen oblik tijela i staromodne su ne izgleda najbolje što može.

Ali samopouzdanje popravlja cijeli dojam, naravno dok to samopouzdanje ne prerasta u stav i „izgledam savršeno i bolja sam od svih drugih“. Pravo samopouzdanje govori „ovo sam ja i zadovoljna sam s ovim što imam na sebi“.

Trik je u tome da se usredotočite na ono što volite na svome tijelu. Pa umjesto da trošite energiju na kupovanje odjeće kojom ćete prekriti ono što ne volite, radije se usredotočite na pozitivne stvari.  Poanta je da prebacite pažnju i osjećate se dobro u svojoj koži.


Reci što misliš!