Lifestyle

koja li je tajna?

Stručnjakinja otkriva tajnu dobrog seksualnog života

Stručnjakinja otkriva tajnu dobrog seksualnog života
Thinkstock

Trenerica seksualnosti i odnosa, Pallavi Barnwal, često dijeli svoju seksualnu mudrost sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, ali kaže da je ključ dobrog seksualnog života prilično jednostavan.

Pallavi radi na tome da parove usmjeri prema sigurnijim i strastvenijim vezama. U nedavnoj objavi govorila je o tome koliko je važno imati strpljenje kada je u pitanju seks, tvrdeći da je to jedna od najvažnijih stvari koje treba imati kako bi se osiguralo da strast ostane u vezi.

"Kada dva partnera dožive orgazam u različito vrijeme, potrebno je seksualno strpljenje. Strpi se dok drugi partner ne osjeti isto i učini seks ugodnim iskustvom za oboje", savjetuje Pallavi.

Svaki pojedinac je drugačiji pa tako i njihova mehanika zadovoljstva.  - Jeste li voljni potrošiti vrijeme i trud kako biste seksualno upoznali svog partnera; što ih pali, koje su njihove želje, kako bi željeli biti zadovoljeni, koja je njihova metoda dolaska do orgazma - pita ona.

Strpljenje je vještina seksualnog užitka, prema Pallavi. Otkako je podijelila savjet stotine pratitelja ju je podržalo.

"Apsolutno točno",  složili su se.

"To je istina. Ako imate strpljenja, uživat ćete puno", komentirao je jedan.

"Da, apsolutno se slažem s ovim. Nema smisla da muškarci to završe što prije i ne mare za zadovoljstvo žena", napisao je pratitelj.


Reci što misliš!