Lifestyle

frizz

Vedra i smjela boja maline za odvažne dame

Vedra i smjela boja maline za odvažne dame

Neovisno o tome koje je vaše omiljeno ljetno voće, kosa boje maline takva je predivna nijansa da se nadamo viđati je na ulicama grada što češće!

Inspiraciju je najbolje potražiti u iću i piću, što znaju svi frizeri i koloristi koji upravo boje pića ili hrane koriste kako bi vjerno dočarali postignutu nijansu kose svojih klijentica.

Jedna takva, vrlo tražena i popularna ljetna nijansa, definitivno je Raspberry Hair color! Boja sezonskog voća, mnogima omiljena malina, dočarala je miks boja korištenih kako bi se postigla vedra i svjetlija crvenkasta nijansa.

Koloristi diljem svijeta podijelili su na društvenoj mreži Instagram rezultate Raspberry nijanse koju su označili hashtagom raspberryhaircolor, prema kojima možemo zaključiti da ova boja osvježava lice pošto je riječ o svjetlijoj crvenoj kojoj je dozvoljeno i poigravanje s laganim roskastim nijansama pri vrhu kose.

Bilo da je malina vaše omiljeno voće bez kojeg ne možete zamisliti ljeto ili ne, sugeriramo isprobati je, osobito ako je vaša trenutna boja jedna od onih “ziheraških” i teško izlazite iz zone komfora, vjerujete-nećete požaliti!

 

Elegant.hr


Reci što misliš!