Lifestyle

preporuka!

Advent u Sv. Filipu i Jakovu uz gostovanje vrhunskog chefa Tomislava Karamarka i Griffin Ivančić Winery Barrel wine store

Advent u Sv. Filipu i Jakovu uz gostovanje vrhunskog chefa Tomislava Karamarka i Griffin Ivančić Winery Barrel wine store

Ove subote adventska večera u bistrou Andrija, uz gostovanje vrhunskog chefa Tomislava Karamarka i Griffin Ivančić Winery Barrel wine store!

Bistro Andrija nastavlja sa svojom adventskom pričom te za Vas priprema još jedan gastronomski užitak u subotu 11.12.2021!

U goste stiže nagrađivani hrvatski kuhar Tomislav Karamarko koji iza sebe ima bogato gastronomsko iskustvo koje je okrunjeno titulom najboljeg hrvatskog kuhara, osvajač je srebrne medalje na Svjetskom kulinarskom kupu, a bio je i sudionik najprestižnijeg kulinarskog natjecanja u svijetu - Bocuse d“Or.

088bf699a4ce528736d2cd6316d05d31.jpg?v=2Svaki slijed jela bit će uparen sa vrhunskim vinima jedne od najcjenjenijih vinarija vinske regije Plešivica- vinarije Griffin Ivančić.

Osim vina, na meniju će se naći i pjenušci od kojih bi posebno istaknuli Griffin Dark Side pjenušac koji je dozrijevao u dubinama Jadranskog mora te je ukrašen impozantnim etiketama koje je ispisala priroda.

Pet sljedova:

Tris od bakalara
Juha Du Barry
Ballotine od brancina i kozica s raviolima od bakalara
Gof s porilukom i tikvicama u umaku s crnim tartufom
Desert od naranče, čokolade i šafrana

Početak večere je u 19 sati.

Broj mjesta je ograničen

Cijena po osobi – 350 kn

Rezervacije na broj 098 864 847
 


Reci što misliš!