Lifestyle

#video

Lagano i ukusno: Cannelloni sa špinatom i sirom

Lagano i ukusno: Cannelloni sa špinatom i sirom

Pogledajte jednostavan recept za pripremu ukusnih cannellona!

1. U tavu ulijemo maslinovo ulje, a zatim dodamo špinat i češnjak.

2. Pržimo dok se špinat ne skuha, a zatim dodamo svježi sir i nastavimo kuhati dok ne dobijemo kremastu smjesu.

3. Posolimo, popaprimo, a zatim dodamo naribani sir gouda i dobro promiješamo.

4. U kipuću vodu dodamo sol i maslinovo ulje te skuhamo tjesteninu za lazanje.

5. Na komadiće tjestenine stavimo smjesu od špinata i svježeg sira, a zatim ih zarolamo.

6. U posudu za pečenje ulijemo maslinovo ulje i pasiranu rajčicu, posolimo, popaprimo te na kraju složimo cannellone i prelijemo ih s još malo maslinovog ulja, pasirane rajčice i naribane mozzarelle.

7. Stavimo u prethodno zagrijanu pećnicu na 190°C i pečemo 30-ak minuta. 8. Prebacimo na tanjure i po želji začinimo s malo ribanog parmezana.


Reci što misliš!