Lifestyle

Božićna čarolija u centru Supernova Zadar

Božićna čarolija u centru Supernova Zadar

Uživajte u najčarobnijem mjesecu u godini u svom omiljenom shopping centru. Bajkovita dekoracija donosi poseban ugođaj, a najbolji pokloni kojima ćete obradovati obitelj i prijatelje kriju se u vašim najdražim trgovinama.

U prosinac smo zakoračili svečano i radosno jer pred nama je najljepši period godine – vrijeme darivanja, druženja s dragim ljudima i stvaranja predivnih uspomena. Centar Supernova Zadar i ove će vas godine dočekati neodoljivo dekoriran kako bi vas svakim posjetom preplavilo pravo blagdansko raspoloženje.

Prošetajte ukrašenim hodnicima i zavirite u najdraže trgovine u potrazi za idealnim poklonom koji će se ovog Božića naći pod borom vaše obitelji i prijatelja. Sjajni modni komadi, upečatljivi dodaci, nakit ili neizostavna kozmetika i parfemi – i ove godine ponešto će se naći za sve one koji igraju na sigurno ili pak žele biti kreativni u izboru poklona.

Posebno su razigrani izlozi trgovina igračaka i dječje opreme. Nije tajna da se blagdanima najviše vesele najmlađi pa će im posebno zadovoljstvo biti uživanje u carstvu igračaka u trgovinama centra, a dječjim radostima zasigurno će se prepustiti i odrasli.

I ovih je blagdana Supernova poklon-kartica jedan od popularnijih poklona koji će rado pod borom pronaći svi ljubitelji shoppinga, a darovati oni koji žele biti sigurni da s odabranim poklonom neće pogriješiti.

Za sve vjerne posjetitelje centra i pratitelje na društvenim mrežama, Supernova sprema i odlična iznenađenja i fantastične nagrade. Budite spremni za puno dobre zabave, kreativnosti i nevjerojatnih nagrada.

Uživajte u blagdanskoj atmosferi, nabavite poklone i sve potrebno za bogat blagdanski stol kao i dekoraciju za dom uz koju je blagdanski ugođaj još ljepši. Na web stranici centra pratite sve novosti, a centar Supernova Zadar zapratite i na društvenim mrežama jer vas tijekom prosinca i tamo očekuju informacije o brojnim pogodnostima kao i druga prigodna iznenađenja.


Reci što misliš!