video recepti
Kako pripremiti svinjsku koljenicu za kombiniranu sočnost i hrskavost
Koljenicu nasolite, premažite s malo šećera i dimljenom paprikom u prahu. Stavite u duboku vatrostalnu posudu sa jednom žlicom svinjske masti.
Podlijte s dvije čaše vode i pecite 3 sata u pećnici na 180 stupnjeva.
Zadnjih sat vremena pečenja dodajte oguljene i nasoljene krumpire.
Po potrebi podlijevati vodom.
Izdvojeno
-
Dođite u Glazbenu zbirku Gradske knjižnice Zadar u ponedjeljak 16. prosinca na Božićni kviz!
-
Na osunčanom Trgu Petra Krešimira IV u Pagu održan je svečani doček Svete Lucije, zaštitnice svjetla, koji je privukao brojne građane i posjetitelje.
-
-
Hrvatski skijaš Filip Zubčić sedmi je nakon prve vožnje veleslaloma kojeg skijaši voze u subotu za Svjetski kup u Val d'Isereu, dok je najbrži Švicarac Marco Odermatt.
Reci što misliš!