Lifestyle

Supernova Zadar

Poklon-kartica za najbolji jesenski shopping

Poklon-kartica za najbolji jesenski shopping

Dolaskom jeseni i novih kolekcija na police trgovina centra Supernova Zadar, Supernova poklon-kartica idealan je poklon želite li nekoga razveseliti fenomenalnim jesenskim shoppingom.

Pitate li se kako poklonom iznenaditi pravog ljubitelja mode, a prilikom odabira ne pogriješiti, Supernova Zadar ima odlično rješenje i formulu koja uvijek pali – odaberite Supernova poklon-karticu kojom ćete slavljenicima pokloniti savršen jesenski shopping.

Rođendani, godišnjice ili neki drugi važni datumi, prigode su u kojima često intenzivno razmišljamo što pokloniti, a nerijetko se dogodi i da odabir poklona odgađamo do zadnjeg trenutka.

Na samom pragu nove modne sezone, slavljenici svih generacija zasigurno potajno priželjkuju poneki novi komad iz jesenskih kolekcija svojih omiljenih trgovina. Razveselite dragu osobu upravo onim što treba i želi ovim praktičnim poklonom koji ispunjava baš sve želje.

Kupovina poklona nikada nije bila jednostavnija! Svakim danom, u radnom vremenu centra, posjetite infopult gdje, na karticu odabranog dizajna, možete uplatiti željeni iznos od 100 do 5000 kn. Isto možete učiniti i iz udobnosti vlastitog doma putem našeg webshopa, a dodatna pogodnost je i posebna personalizacija kartice fotografijom po vlastitom izboru. 

Iznos na kartici moguće je iskoristiti unutar 12 mjeseci, a vlasniku kartice na raspolaganju je asortiman više od 70 trgovina centra. Više informacija o poklon-kartici potražite na webu centra Supernova Zadar, a želite li se i sami počastiti fantastičnim shoppingom, sudjelujte u velikoj Instagram nagradnoj igri u kojoj iz tjedna u tjedan najsretnije dobitnike nagrađujemo poklon-karticama u vrijednosti 500 kn.


Reci što misliš!