Lifestyle

#horoskop

Na šarm ovog horoskopskog znaka nitko ne može ostati ravnodušan

Na šarm ovog horoskopskog znaka nitko ne može ostati ravnodušan
www.profimedia.hr

Rođene pod okriljem svoje vladarice Venere, Vage su obdarene nenametljivim šarmom na koji malo tko može ostati hladan.

Za to je dobrim dijelom zaslužna njihova sklonost ljepoti i skladu, pa tako s jedne strane drže do izgleda, a s druge čine sve kako bi se drugi u njihovu društvu ugodno osjećali. Često su elegantno odjevene, ali elegancija zrači iz njih čak i ako njeguju ulični, punk-rock ili boemski način odijevanja. U svakom slučaju, velika je vjerojatnost da će vas privući vanjštinom u bilo kojem outfitu jer imaju stila i znaju se prezentirati u javnosti.

Jednako je važan način na koji se ophode s ljudima. Osim što će vas pažljivo saslušati i ostaviti dojam da su potpuno posvećene onome što govorite, osvojit će vas odmjerenošću, smislom za humor i poznavanjem tematike u koju se dublje upustite. Da im nije dobro poznata, lako bi prebacile razgovor na nešto drugo jer je zadnje što žele ostaviti loš dojam raspravljanjem o nečemu u čemu nisu dobro potkovane.

U tom će vam slučaju dati prostora i vremena da kažete sve što imate reći, istovremeno upijajući podatke i donoseći vlastite zaključke. Ne slažete li se u mišljenjima, ponudit će vam argumente, ali obično ne i ulaziti u svađu, nego će pokušati iznaći diplomatsku formulaciju koja djelomično zadovoljava sve strane. Neće vam podilaziti, jer imaju karaktera, a ako se s vama slože onako preko volje, iako imate potpuno suprotne stavove od njih, to je znak da ih ne zanimate.
Tolerantnost u spoju s oku ugodnim izgledom, sposobnošću slušanja, duhovitošću i oštroumnošću dio su formule njihove neodoljive privlačnosti. Dodamo li tome vrlo ljubazne i uviđavne geste kojima znaju iznenaditi osobe oko sebe, vrhunski ukus za glazbu i dar za stvaranje pravog ambijenta za druženje, zaključujemo da su Vage nedvojbeno zodijački prvak šarma, piše tportal.


Reci što misliš!