Lifestyle

#horoskop

Četiri horoskopska znaka koja ne tuguju za partnerima

Četiri horoskopska znaka koja ne tuguju za partnerima

Prekidi mogu biti poprilično teški, a nekim osobama može biti jako teško da nastave dalje. No, prema astrologiji, četiri su horoskopska znaka koji se oporave brzo nakon prekida i koja ne tuguju dugo.

Lav

Lavovi su po prirodi osobe pune samopouzdanja i ne gledaju iza sebe nakon prekida. Brzo nastavljaju dalje jer vjeruju da je njihovo samopouzdanje i samopoštovanje važnije od toga da se pomire s bivišim partnerom. Ako jednom prekinete s Lavom, budite sigurni da mu više nećete biti na pameti. Prema tome, ako se želite pomiriti s osobom rođenom u ovom znaku, bolje da što prije zaboravite na to jer Lavovi vam neće odgovoriti na pozive i poruke.

Vodenjak

Vodenjaci vrlo ozbiljno shvaćaju prekide i znaju kako nastaviti dalje nakon prekida bez da pokažu drugima svoju ranjivu stranu. Nikada se neće pomiriti s bivšim partnerom i teško će pokazati svoje osjećaje. Vodenjaci su samostalni i ne podnose konflikte i nesporazume. Nakon prekida će se ponašati kao da se ništa nije dogodilo.

Strijelac

Strijelcima je jako važno njihovo samopoštovanje. Nakon prekida, osobe rođene u ovom znaku brzo nastavljaju dalje jer ne podnose ideju odbijanja, mržnje i zanemarivanja. Strijelci se volje zabavljati, biti slobodni i družiti se s drugim ljudima koji ih usrećuju. Prema tome, ako im u jednom trenutku postanete nevažni, nemojte se pokušati vraćati u život Strijelaca.

Bik

Bik smatra da se veza treba temeljiti na stabilnosti, povjerenju, odanosti i sigurnosti, piše Pinkvilla. Ako nešto od toga nestane, Bikovi će se teško vratiti bivšem partneru. Bikovi vjeruju da se sve događa s razlogom te da ako nešto nije uspjelo iz prvog pokušaja, onda će radije potražiti neku drugu osobu koja će ostati uz njih.

​​​​​​​

Reci što misliš!