Lifestyle

vruće je vruće

Sedam znakova da vas silno želi poljubiti

Sedam znakova da vas silno želi poljubiti

Prije prvog poljupca rijetko će koji muškarac verbalno zatražiti dopuštenje da poljubi ženu. Umjesto toga malim će znakovima i pokretima tijela drugoj strani pokazati da je zainteresiran za nju i nadati se da će ona uzvratiti istim žarom.

Muškarac ne želi otići kući i s vama razgovara do dugo u noć ispred vašeg ulaza u stan? Sjajno se provodi i u vašem društvu, a velike su šanse da vas želi poljubiti. Evo što svaki muškarac napravi prije nego što pritisne usne uz svoju željenu odabranicu prvi put:


1. Utišat će se

Ne možete se ljubiti ako oboje govorite u isto vrijeme. Baš zato muškarac će početi sve manje i manje govoriti, a njegovi odgovori na vaša pitanja postat će sve kraći i kraći. Uz to njegov će glas postati tiši i intimniji.

2. Vrpoljit će se

Muškarac je nervozan prije prvog poljupca. Tražit će pravi trenutak u razgovoru da vam se približi i zbog toga će pokazivati znakove nervoze, poput vrpoljenja. Ako ne može sjediti mirno na jednom mjestu, to je možda razlog.

Tri greške kod ljubljenja koje ne "opraštaju" žene ni muškarci

3. Fokusirat će se na svoje usne
Ako vas želi poljubiti, muškarac će početi svjesno i nesvjesno pripremati vlastite usne za „akciju“. Oblizat će ih i/ili namazati balzamom za usne. Osvježit će dah novom žvakaćom gumom ili bombonom na bazi peperminta.

4. Počet će gledati u vaše usne
Pogled će mu se s vaših očiju spustiti na usne. Da, i dalje ga zanima što imate reći, ali ne može si pomoći, želi vas prije svega poljubiti.

5. Počet će vas „slučajno“ dodirivati

Mali dodir na ramenu, po ruci ili sudaranje koljenima ispod stola nisu slučajnost, već jasan znak da vam se muškarac želi fizički približiti. Tim potezima želi vidjeti kako ćete reagirati na njegov dodir i jeste li zainteresirani za poljubac.

Zabavni kviz: 10 filmskih poljubaca od kojih klecaju koljena

6. Smanjit će udaljenost između vaših tijela
Njegovo će se tijelo tijekom vašeg razgovora sve više približavati vašem. U tom naumu neće ga spriječiti niti stol između vas. Okružuje vas preglasna glazba? Izvrsno, to je prava prilika da se nagne i šapuće vam direktno u uho.

7. Pohvalit će vaš miris
Predivno mirišeš, kompliment je koji će muškarac često udijeliti ženi. To je siguran način da muškarac uđe u ženin privatni prostor i dodatno joj se približi.


Reci što misliš!