Lifestyle

dolazak prinove

Tata u iskrenom pismu otkrio što misli o trbuhu svoje supruge nakon porođaja

Tata u iskrenom pismu otkrio što misli o trbuhu svoje supruge nakon porođaja
@freepic.diller / Freepik

Blogerica Hayley Garnett majka je troje djece. Jedno od pitanja koje često čuje je: "Uspoređuješ li se ikad s drugima ili sa samom sobom prije trudnoća?" Njezin odgovor je potvrdan

"Da, posebno jer se tijelo bitno promijenilo nakon porođaja. To može frustrirati i iscrpiti, ali je beznačajno kad ti suprug kaže da te voli i više nego prije", pojasnila je.

Hayley na Instagramu često pokazuje svoj trbuh, bez korištenja fotošopa. Želi poručiti ženama da prihvate svoje tijelo i budu zahvalne jer je stvorilo novi život. Zbog toga joj je suprug Cody napisao pismo u kojem je pojasnio kako on gleda na njezin trbuh nakon što je rodila troje djece.

"Nisam se u nju zaljubio zbog određenog dijela tijela, koji se promijenio nakon porođaja. Ona ima isti predivan osmijeh, odlučan um, predivno tijelo i snažnu radnu etiku. Ona je ista ona djevojka na koju sam pao prije 15 godina. Ima isti smisao za humor. Isti fenomenalan miris. Mekana koža na njenom trbuhu nosila je moje troje najboljih prijatelja 18 mjeseci", napisao joj je.

Cody spominje i da nesavršenosti čine svijet zabavnim te da "bismo se dosađivali da ne postoje mane".

"Ožiljci koje ima na tijelu pokazuju snagu žene koja je nosila težinu dvije predivne djevojčice koje će odgojiti ova mama. Nema razloga da ljubav zbog toga ispari. Najmanje što mogu učiniti je da volim svoju suprugu onakvu kakva doista jest", poručio je Cody te istaknuo nekoliko važnih stvari koje treba slijediti kako bi svijet bio bolje mjesto, a obitelj sretna.

"Budite dobri jedni prema drugima. Učinite na greškama - svojim i tuđim. Pomozite onima kojima je pomoć potrebna i prestanite se baviti tuđim izgledom. A muževima koji ne mijenjaju pelene, ne kuhaju, ne čiste i ne govore ženama koliko su lijepe poručujem - uložite više truda."


Reci što misliš!