Lifestyle

savjeti

Poklon za muškarca: Ovo je 6 najboljih darova koje možete dati dečku ili mužu

Poklon za muškarca: Ovo je 6 najboljih darova koje možete dati dečku ili mužu

Kada se kupuju pokloni, bilo da se radi o onom rođendanskom ili poklonu za godišnjicu, muškarcima je uvijek nekako najteže pronaći pravi poklon. Teško je pronaći nešto što će mu se svidjeti, a da već taj predmet ne posjeduje

Iako je poklon za muškarca vrlo izazovno pronaći, donosimo ih šest koje će sigurno oduševiti vaše očeve, bolje polovice, prijatelje ili bilo koje pripadnike muškog roda.

Kako odabrati pravi poklon?

Prije svega, potrebno je dobro poznavati osobu kojoj kupujete poklon kako bi i poklon bio pogođen. Dok će neki muškarci više cijeniti poklon koji ste sami izradili ili onaj koji je personaliziran, drugi će se oduševiti novom video igricom ili nekim praktičnim predmetom. Nekada osobu možete jednostavno pitati što želi i tako olakšati stvari njemu i sebi.

Ako i dalje nemate ideje, evo njih šest kojima nećete pogriješiti:

1. Sat ili novčanik

Iako tipičan muški poklon, sat je uvijek dobra ideja. Ovdje možete odabrati muški srebrni ili zlatni sat, a ako je osoba kojoj kupujete poklon sportski tip, možete mu kupiti i pametni sat čiji se raspon cijena kreće od 200 kuna na više, ovisno o preferencijama. Osim sata, kožni novčanik je uvijek klasik koji dobro dođe.

2. Ručno rađeni predmeti

Predmeti od drva ili nekog drugog materijala mogu biti idealan poklon, pogotovo ako uz to što izgledaju lijepo imaju i neku namjenu. Osim predmeta od drva, ovdje mogu spadati i predmeti koji su personalizirani, a koje ste izradili sami. Ovjekovječite neku zajedničku uspomenu ili napravite od glinamola predmet koji će mu nešto značiti.

3. Hrana ili piće

Paket piva je uvijek odlična ideja, pogotovo ako se u njemu nalazi različito pivo, koje je uz to i craft. Osim piva, možete mu kupiti i bilo koje drugo alkoholno piće koje je po nečemu posebno, bilo da se radi o posebnoj ediciji ili o boci s etiketom na kojoj se nalazi njegovo ime. S hranom također ne možete pogriješiti. Izvedite ga na ručak ili večeru ili mu jednostavno skuhajte omiljeno jelo.

4. Računalna oprema

Kada muška osoba kojoj kupujete poklon većinu vremena provodi pred računalom, možete mu kupiti nove slušalice, miš ili pak neku video igru. Također, dobar poklon su i razni gadgeti.

5. Poklon vezan uz hobije

Ako muškarac kojem kupujete poklon voli glazbu, kupite mu vinil izdanje njegovog omiljenog glazbenika ili gramofonsku ploču koja je ujedno i zidni sat. Isto možete napraviti za bilo koji hobi. Saznajte što radi u slobodno vrijeme i potrudite se biti kreativni i kupiti mu nešto što će ga obradovati. Budite originalni i sigurno ćete odabrati pravu stvar.

6. Poklon bon

Kada vam ponestane ideja, možete uzeti i poklon bon za bilo koju trgovinu pa si osoba može sama kupiti što želi. Jednako tako možete mu uzeti kupon za putovanje, izlete ili masažu.

Dakle, prije nego krenete kupovati poklon za muškarca, saznajte što ta osoba voli raditi u slobodno vrijeme, ali i ispitajte ima li možda nekakvih posebnih želja. Ne zaboravite da se trud uvijek isplati i budite originalni i kreativni kod odabira.


Reci što misliš!