Lifestyle

#intima

Sve što trebate znati prije nego se upustiti u zabavne "igrice" pod tušem

Sve što trebate znati prije nego se upustiti u zabavne

Da ljubav nije rezervirana samo za spavaću sobu, to je jasno baš svima. No često se događa da intimnost ostaje zatočena upravo između ta četiri zida.

Ako tomu dodamo i činjenicu da brojni parovi ne eksperimentiraju redovno, dobijemo osjećaj zasićenja i monotonije. No monotonija i zasićenje ne moraju upućivati na to da su partneri izgubili zanimanje jedno za drugo, već da je u odnos potrebno uvesti neke nove stvari. Jednostavan način na koji to možete učiniti je mijenjanje lokacije za vrijeme seksa ili predigre. Ne morate zbog monotonije seksualnog života otići na putovanje. 

Dovoljno je zakoračiti u neku drugu prostoriju vlastitog doma i igre mogu početi. Jedna od najboljih prostorija za isprobavanje novih poza te uvođenja zabave u seksualne odnose definitivno je kupaonica. Postoji nešto čarobno u seksu pod vodom. Osim ugode, zabavnije seksa te promjene koja je svima ponekad potrebna, seks pod tušem odličan je i za vrijeme menstruacije. U nastavku ćete pronaći sve što trebate znati prije nego se upustite u ovu vodenu avanturu.

Budite kreativni kada je u pitanju ugođaj

Seks pod tušem daje drugačiji ugođaj, no taj se ugođaj može poboljšati na vrlo jednostavne načine. Uključite u vašu igru glazbu koju volite, upalite svijeće te se poigrajte aromaterapijom i eteričnim uljima i imat ćete događaj za pamćenje.

Iskoristite tuš za predigru

Ako se odlučite za seks pod tušem, nipošto nemojte zaboraviti predigru. Pod toplom je vodom sve bolje, zato se ljubite dugo, iskoristite pjenu te masirajte jedno drugo, dugo se grlite i ne zaboravite istražiti svaki dio partnerovog tijela. Svaki je seks bolji ako u njega uključite predigru.

Ne zaboravite na lubrikant

Iako će neki pomisliti kako je pod vodom penetracija lakša, takva je pretpostavka kriva. Voda nažalost ispire prirodnu vlažnost rodnice, pa nemojte zaboraviti koristiti lubrikant kako biste si olakšali.

Budite oprezni

Najbitnija stvar kod seksa pod tušem je definitivno sigurnost. Sapunica i voda od tuša mogu napraviti prostor idealan za ozljede. Prije nego se odlučite na seks pod tušem osigurajte se prianjajućom prostirkom ili ručnikom protiv klizanja te izbjegavajte ulja i losione koji površinu mogu učiniti dodatno skliskom. Isto tako, ako koristite kondome, pobrinite se da to budi kondomi koji su otporni na vodu.


Reci što misliš!