#gastro
Kako pripremiti pastrvu u pećnici?
Riba s povrćem iz pećnice uvijek je dobra ideja!
Sastojci:
– 4 pastrve
– 1 glavica crvenog luka
– 1 glavica bijelog luka
– 1 manja mrkva
– peršin
– sol, papar
– ružmarin
– lovorov list
– limun
– maslinovo ulje
– malo bijelog vina
Priprema:
Pastrvu očistiti i posoliti.
Isjeckati sitno crveni luk na kockice, bijeli luk, naribati mrkvu na krupno, peršin isjeckati, sve to posoliti, dodati malo papra i ulja, pa izmiješati i napuniti pastrvu.
Nauljiti dobro pleh, pa složiti pastrve, preliti maslinovim uljem i bijelim vinom.
Dodati i malo ružmarina, lovorov list i peći na 200 stupnjeva dok ne porumene.
Tijekom pečenja povremeno ih prelijte masnoćom iz pleha.
Nacijediti preko pastvi limun i služite uz restani krumpir s blitvom ili uz rižu.
Izdvojeno
-
Trasa utrke je uz samu obalu, pružajući sudionicima priliku da uživaju u predivnom ambijentu i jedinstvenom božićnom ugođaju našeg grada.
-
Šampon za suho pranje ili suhi šampon često se predstavlja kao brzo i jednostavno rješenje za osvježavanje i "maskiranje" masne kose, ali mnogi koji ga koriste, posebno oni s masnijim vlasištem, ne dobiju uvijek očekivane rezultate. No, jedan jednostavan trik, koji je nedavno postao viralan na TikTok-u, mogao bi to promijeniti.
-
Postupajući po zaprimljenoj dojavi 39-godišnjeg hrvatskog državljanina da ga je noćas oko 2 sata u ugostiteljskom objektu u Širokoj ulici u Zadru fizički napao 58-godišnji hrvatski državljanin, policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su postupali s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja.
-
Dva hrvatska državljanina u dobi od 53 i 51 godinu u trgovini u Bibinjama ovoga četvrtka ukrali su više parfma.
Reci što misliš!