Lifestyle

authland

Kupnjom autentičnog božićnog poklona možete pomoći lokalnim proizvođačima i teško oboljeloj djevojčici Eni Škoda

Kupnjom autentičnog božićnog poklona možete pomoći lokalnim proizvođačima i teško oboljeloj djevojčici Eni Škoda

Uslijed nepovoljne zdravstvene i društveno-gospodarske situacije - kvalitetna druženja, hrana i piće posebno su na cijeni. Upravo zato zadarska tvrtka Sideways sa svojim brandom gastro-turističke platforme Authland, odlučila je ista ponuditi kao idealan božićni poklon za vaše bližnje ili poslovne partnere - po sniženim cijenama i s humanitarnom notom.

O čemu je riječ?

O tome da za iskustva koje se nalaze na platformi authland.com - degustacije vina, maslinovog ulja, sira, pršuta, autentične i tradicionalne menije po vinarijama i OPG-ovima Zadarske i Šibensko-kninske županije - možete kupiti kupon s 15% popusta - i pokloniti ga ispod bora. Osoba koja poklon prima, iskoristiti ga može bilo kada u 2021. 

Iznos kupovine možete zaokružiti i na gornji iznos po izboru, a u tom slučaju sav višak ide u humanitarne svrhe - za troškove liječenja djevojčice Ene Škode s Paga, koja boluje od pseudoartroze lijeve potkoljenice i već se duže vrijeme liječi u Hrvatskoj i inozemstvu.

Više detalja pogledajte na www.authland.com/bozic-akcija a javiti se možete na experiences@authland.com ili broj mobitela 091 373 90 30.

Vjerujemo da ovim činite više dobrih stvari - od kupovine autentičnog poklona, podrške lokalnim proizvođačima i ugostiteljima, pa potencijalno i do humanitarnog čina.


Reci što misliš!